Information om Coronavirus

Läs om hur vi som hotellkedja agerar i samband med covid-19 och vad som gäller för om- och avbokningar här

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Strand Gjövik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjövik,  Norge

Quality Hotel Strand den perfekta hotellupplevelsen i hjärtat av Gjøvik. Hotellet har takrestaurang, steakhouse, bio och kulturcenter i samma byggnad, samt ett fräscht och innehålsrikt spa. Vi ordnar så du får en lyckad konferens eller en härlig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Njut av en smaklig måltid eller ett glas med något kallt att dricka i restaurangen på vår takterrass, Pi-Taket. Stadens bästa utsikt får du på köpet. 

Takterrassen öppnade för första gången 2013. Sedan dess har vi stadigt utvecklat terrassen och utökat den med allt från värmelampor och höj- och sänkbart tak till vindskärmar som skapar en lugn och trivsam atmosfär, även de dagar då vinden ligger på. Här är utsikten oslagbar med en vy i söderläge mot Kapp, Tingnes och Norges största inlandsö, Helgøya. Med lite tur kan du se båten Skiblander ute på vattnet. 

På restaurangens meny finns sommarklassiker som räkor, blåmusslor och en populär salladsbuffé där alla gäster själva kan förse sig med sina favorittillbehör. Till somliga rätter finns även varma tillbehör. På taket finns en grill där vi tillagar maten efter gästens önskemål. Nytt för i år är en vedeldad pizzaugn. Det ger pizzorna en rustik prägel och en otrolig smak! 

Under sommaren arrangerar vi flera event på taket, bland annat live DJ, quizz och annan underhållning. Vi spelar ofta musik men aldrig så högt att det det överröstar gästernas samtal. Följ oss på Facebook för information om vad som händer på taket under sommaren. 

Boka bord

Vi rekommenderar att du bokar bord hos oss eftersom Pi-taket är populärt hos både hotellgäster och lokalbor. Speciellt fredagar och lördagar kan det vara högt tryck i restaurangen.

Öppettider

Måndag - torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag - lördag: 12.00 - 02.00
Söndag: 15.00 - 21.00

Boka bord

Vi rekommenderar att boka bord hos oss eftersom Pi-taket är populärt bland både hotellgäster och lokalbor. Speciellt fredagar och lördagar kan det vara högt tryck i restaurangen.

Boka bord online

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.392.009 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.