Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Arcticus Harstad ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Arcticus

Harstad,  Norge

Välkommen till en unik hotellpärla i centrala Harstad. Clarion Collection Hotel Arcticus ligger vackert beläget vid gamla hamnen, med utsikt över hav och fjäll. Vi serverar och bjuder på både fika och kvällsmat. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Arcticus 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Arcticus ligger centralt vid gamla hamnen i Harstad, med utsikt över hav och fjäll. Här bor du i en modern miljö, präglad av konst, musik och kultur. Frukost, fika och kvällsmat ingår alltid när du bor hos oss. 

Hotellet

I folkmun kallas Clarion Collection Hotel Arcticus för ”Kulturhushotellet” och här hittar du konstverk av några av Norges mest kända konstnärer, som Kari Christensen och Geir Stormoen. På promenadavstånd ligger några av Norges bästa restauranger och dessutom har du Harstads största sevärdheter på behagligt avstånd, exempelvis Trondenes Kirke och Båtbyggermuseet.

Mat och dryck

Frukost är alltid inkluderat vid övernattning, och dessutom  bjuder vi på fika och kvällsmat - varje dag. Läs mer om våra matkoncept här.

Historia

Clarion Collection Hotel Arcticus byggdes 1992 som en del av Harstads Kulturhus. Huset är en gammal industribyggnad där det tidigare fanns en korvfabrik. Med tiden har hela området byggts om för att skapa en kulturell mötesplats, med konserter och bibliotek, där hotellet är en viktig del. 

Mötesrum

Vi erbjuder moderna och flexibla konferensfaciliteter med en unik kulturell atmosfär. Här kan du både arrangera dagsmöten eller konferens med övernattning. Läs mer om vårt mötesrum här .

Relaxhörna

I vår relax råder en avslappnad atmosfär. Här har du tillgång till bastu och ett utrymme för avkoppling, där du alltid hittar något gott att dricka.

Hotellgym och motion

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. På Clarion Collection Hotel Arcticus tränar du gratis i vårt egna gym, utrustat med löpband, träningscykel, roddmaskin och multigym. 

Låna ett fiskespö

Vi har två fiskespön till låns för våra gäster. De går att hämta direkt i receptionen mot en deposition på 250 NOK. Beloppet får du tillbaka när du lämnar tillbaka dem. Kom ihåg att vara försiktig med krokarna, om den försvinner tillkommer en kostnad på 20 NOK.

Skidsemester

För dig som gillar att åka skidor har Harstad ett utmärkt utgångsläge - både utförs- och längdskidåkning finns i närheten. Bara tre kilometer bort hittar du härliga spår för längdskidåkning och fem kilometer från hotellet finns en alpin backe för utförsåkning.

Golf i Harstad

I Harstad finns en levande golfkultur. 

Cash free

Clarion Collection Hotel Arcticus är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Havnegaten 3 9480 Harstad , Norge
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Buss

4 timmar från Tromsö, 8 timmar från Bodö och 2,5 timmar från Lofoten.

Från Harstad/Narvik flygplats

Flygbuss till Harstad.

Taxi

Vi rekommenderar Harstad Taxi,
telefon +47 77 04 10 00.

Om Clarion Collection Hotel Arcticus

Antal rum

75 st - 150 bäddar

Antal mötesrum

1 st - plats för upp till 65 personer

Avstånd flygplats

Harstad/Narvik flygplats: 50 km,
ca 1 timme med bil

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.397.009 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.