Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge Stängt 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa ligger vackert med strandläge vid fjordarna Holmsbu och Rødtangen i Hurum, en timme från Oslo. Välj mellan flera aktiviteter i vackra miljöer och njut i vårt spa med flera pooler. Perfekt för konferensen! Vi är ett kontantfritt hotell.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Holmsbu Hotel & Spa är en riktig pärla, sommar som vinter, vid Oslofjordens strand med omkringliggande charmerande sjöbodar och vackra villor. Med egen sandstrand, brygga och marina är detta platsen för dig som älskar närheten till vatten och hav. Upplev norsk kustnatur och unna dig rogivande tid i vårt spa. Bara en timmes biltur bort från denna pärla finns Oslo, vilket gör det lätt att ta sig till och från Holmsbu oavsett hur du väljer att resa. 

Spaupplevelser för både kropp och själ

På Holmsbu Hotel & Spa finns ett spa med känsla för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande. Vårt spa Holmsbu Spa består av tre delar; spabehandling, gym samt relax (vattenområdet). Här finns 12 behandlingsrum, 265 kvm gym med all nödvändig utrustning och lite till för givande träningspass, pool och jacuzzier både inomhus och utomhus, ångbastu, bastu med utsikt över fjorden, kallvattenspool och relaxområden. 

Konferens i Holmsbu

I våra konferenslokaler kan vi ta emot upp till 250 personer. Till vår konferensavdelning hör Villa Holtnes med plats för grupper av olika storlekar. I Villa Holtnes kan även andra arrangemang ordnas när ni har något speciellt att fira. När ni väljer att lägga er konferens hos oss finns alla möjligheter att kombinera arbetet med avkopplande spaupplevelser, låta er inspireras av den enastående skärgårdsnaturen och hämta ny kraft i en mängd aktiviteter. 

Rum för alla tillfällen 

Vi har hotellrum för alla tillfällen. Här kan du bo välja att bo i en svit med utsikt över havet, i en egen sjöbod eller i en villa. Oavsett om du är här i tjänsten, med familjen, vänner eller med kärleken så har vi alternativet för just dig. Kommer du med båt har vi en egen gästbrygga och marina.  

Njut av Holmsbu

Ibland finns det sköna i det enkla. En promenad i frisk havsluft längs bryggan. En varm kaffe latte eller ett glas gott vin hos oss eller på ett kafé i Holmsbu centrum. Mellan oss och Holmsbu centrum liggger Holmsbu Billedgalleri, där Holmsbukonstnärer med Henrik Sørensen i spetsen ställer ut sina verk. Centrum sjuder av liv med sina kaféer och butiker. På vintern sjunker tempot i staden, men stadens charm är intakt året om. 

Cash free

Holmsbu Hotel & Spa är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Rødtangveien 18 3484 Holmsbu , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Drammen eller Oslo, därefter buss till Holmsbu. 

Buss

Buss till Holmsbu centrum

Med båt

1,5 timme från Oslo

Om Holmsbu Hotel & Spa

Antal rum

52 rum, 21 sjöbodar, 21 villor

Antal konferenslokaler

14 st - maxkapacitet för 250 personer

Avstånd till flygplats

Torp Flyplass Sandefjord, 118 km
Oslo Lufthavn Gardermoen, 106 km 

Avstånd till lokaltrafik

Holmsbu Sentrum: 2,5 km

Avstånd till tågstation

Drammen Togstasjon, 40 km
Spikkestad, 34 km

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.562.364.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.