Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge Stängt 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa ligger vackert med strandläge vid fjordarna Holmsbu och Rødtangen i Hurum, en timme från Oslo. Välj mellan flera aktiviteter i vackra miljöer och njut i vårt spa med flera pooler. Perfekt för konferensen! Vi är ett kontantfritt hotell.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

I hjärtat av Holmsbu Hotel & Spa hittar du Villa Holtnes, vår anrika villa från tidigt 1900-tal. Villan är nyrestaurerad men med sekelskifteskänslan bevarad. Huset är som gjort för att skapa en härlig inramning för alla typer av arrangemang. 

Thornestuen

Thornestuen är husets centrum med plats för 50 personer i klassrumssittning eller 60 personer i biosittning. Det går även att möblera för middag för 50 personer för exempelvis julbord, sommarfest, konfirmation, dop eller andra sammankomster. Vid konferenser kan rummet delas av i två lika stora delar. Självklart är Thornestuen utrustat med modern konferensteknik. 

Rebekka

Rebekka är ljust och feminint inrett och kan med fördel användas som styrelserum med plats för åtta personer och med härlig utsikt över sjöbodarnas taknockar och fjorden. I Rebekka finns all nödvändig teknisk utrustning. 

Kjær

Kjær är Rebekkas motsats – med sin maskulina framtoning. Det stora fönstret fyller rummet med ljus och ger en härlig utsikt över fjorden. Här finns också all nödvändig teknisk utrustning. 

Källarbaren

När villan restaurerades passade vi på att gräva ut en källare under huset. Här finns en intim bar som är perfekt att fortsätta kvällen i efter en middag i Thornestuen. Eftersom arrangemang här räknas som privata har baren fullständiga rättigheter ända till kl. 02.30. 

Villa Holtnes historia

Villans märkliga historia är värd några rader. Rebekka Holm var änka till skeppsredare Hans Jørgen Kjær som när han dog lämnade efter sig en betydande förmögenhet. Den 31 mars 1903 gifter Rebekka, då 40 år, om sig med den 14 år yngre Theodore Willhelm Thorne. Tillsammans bedriver de räkfiske och importerar fisk från Danmark som de säljer i Drammen och Oslo. Samtidigt börjar de bygga Villa Holtnes. Men Theodore dör redan 1907, bara 30 år gammal, innan huset står färdigt. I kölvattnet av detta har det uppstått ett stort antal historier om oförklarliga och mystiska händelser i Villa Holtnes. Centralt för historierna är frågan om Rebekka fortfarande bor kvar i sin villa. Vi vet inte, men gör vårt bästa för att både Rebekka och våra gäster ska trivas i villan. 

Kapacitet

Här ser du kapaciteten för de olika lokalerna i Villa Holtnes.

Thornestuen

50-60 personer

Rebekka

8 personer

Kjær

10 personer

Bokning och kontakt

Kontakta oss gärna för mer information och bokning på +47 32 79 70 00 eller via booking@holmsbuspa.no

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.562.364.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.