Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Entry Kolbotn ,  Norge

Se alla hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Entry

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel™ Entry ligger i Kolbotn, mitt emellan Tusenfryd och Oslo centrum. Från Oslo C tar det 10-15 min med bil. Hotellets konferensavdelning lämpar sig väl för stora eller små konferenser och trädgården är perfekt för såväl events som barnlek.

Quality Hotel Entry 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Entry

Quality Hotel Entry ligger inbäddat i grönska i Kolbotn, bara tio minuter från Oslos centrum. Ett perfekt hotellval både för konferens, kickoff och semester. På sommaren är hotellet även populärt bland barnfamiljer.

Ett modernt hotell

Hotellets rum renoverades 2008-2010, och under 2012 var det våra konferensrum och restaurantens tur att snyggas till. Idag är Quality Hotel Entry ett modernt fullservicehotell för såväl kurs- och konferensbesökare som individuella gäster. Hotellet har en populär lobbybar och restaurang som serverar allt från enkla smårätter till stora middagar. 

Konferens

Hotellets stora konferensanläggning har 19 moderna och flexibla mötesrum. Här kan vi ta emot 400 personer i vår största lokal, Follosalen. Vi kan även arrangera galamiddagar, julbord och andra arrangemang för större sällskap. Vår trädgård är perfekt för aktiviteter, grillfester och konserter. 

Familjesemester

Under sommarsäsongen är det populärt för familjer att bo hos oss och besöka nöjesparken Tusenfryd. Vi har en egen aktivitetsledare som underhåller barnen varje kväll, med allt ifrån lekar och filmvisning till fotbollsturneringar. Quality Hotel Entry ligger även nära den fina badstranden i Hvervenbukten. Vi garanterar en härlig semestervistelse för hela familjen!

Transport till och från Oslo

Buss nr 83 går till och från hotellet två gånger per timme och oftare under rusningstid. Billetter kan köpas i receptionen. För kursdeltagare kan vi ordna gemensam busstransport tur/retur till Oslo centrum eller busstur med kaffe och bullar till och från Gardemoen.

Kontakt

  • Telefon: +47 66 99 78 00
  • Fax: +47 66 99 78 01
  • E-post q.entry@choice.no
  • Org. nr: 965 641 505
  • Lienga 11 1410 Kolbotn , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Ta buss nr 83 från Oslo centrum. Busstoppet heter Mastemyr hotell och ligger precis bredvid hotellet. Bussen tar rundt 15 minuter från Oslo Centralstation. Tidtabell hittar du här.

Tåg

Rutetog till Kolbotn stasjon eller Rosenholm station. Därifrån kan du ta en taxi (tar ca 3 minuter) eller en promenad på 20 - 25 minuter.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Du kan be om att få fastpris om du åker med Follo Taxi Taxi och Oslo Taxi. Det är också enkelt att ta Flytoget från Gardermoen till Oslo S och sedan byta till buss nr 83, eller ta en taxi till hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antal hotellrum

152 st - 349 bäddar

Antal konferenslokaler

19 st - plats för totalt 1200 deltagare

Avstånd flygplats

Oslo flygplats Gardermoen: 45 km,
ca 45 min med bil.

Avstånd tågstation

Kolbotn station: 4 km

Quality Hotel™

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt

Ny prenumerant ? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.