Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Entry Kolbotn ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Entry renoverades 2017 och är den perfekta utgångspunkten för både jobb och nöjen mitt emellan Tusenfryd och Oslo, med fina promenadvägar alldeles intill.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Entry

Quality Hotel Entry ligger inbäddat i grönska i Kolbotn, bara tio minuter från Oslos centrum. 

Ett modernt hotell

Quality Hotel Entry, som renoverades 2017, är återigen nytt och modernt med öppna allmänna områden, barområde med shuffleboard och nytt fräscht lunchkoncept med fokus på säsongens råvaror. Bra restaurang och teknisk utrustning samt erfaren personal ser till att alla behov tillgodoses på bästa möjliga sätt. 

Området runt

Quality Hotel Entry ligger lättillgängligt, nära natursköna omgivningar. Precis utanför hotellet hittar du fina promenad- och cykelvägar som bland annat tar dig till Hvervenbukta med badstrand om sommaren eller mysiga Kolbotn centrum. Om du har bil är det bara en kort biltur på 10 minuter, till fantastiska Ingierstrand badplats. Hotellet har också en stor hage utan insyn som kan användas till avslapping, lek och spel. 

Spa

Unna dig ett dygn med wellness på Quality Hotel Entry och The Well! Det lantliga läget, bara 5 minuter från The Well, ger dig ett välförtjänt avbrott i vardagen och tid att ta vara på dig själv och ladda batterierna! Du blir omhändertagen av anställda som brinner för bra gästupplevelser och vaknar upp utvilad efter din dag på The Well i ett nyrenoverat rum, med gratis frukost bara 15 minuter från Oslo centrum.

Sommar på Tusenfryd

Under sommarsäsongen är det populärt för familjer att bo hos oss och besöka nöjesparken Tusenfryd. Vi har en egen aktivitetsledare som underhåller barnen varje kväll, med allt ifrån lekar och filmvisning till fotbollsturneringar. Quality Hotel Entry ligger även nära den fina badstranden i Hvervenbukten. Vi garanterar en härlig semestervistelse för hela familjen!

Transport till och från Oslo

Vi erbjuder gratis parkering till alla våra gäster. För kursdeltagare kan vi ordna privat busstransport tur/retur Oslo centrum eller Gardermoen. Kaffe och bullar på bussen kan vi också fixa! 

Kontakt

  • Telefon: +47 66 99 78 00
  • Fax: +47 66 99 78 01
  • E-post q.entry@choice.no
  • Org. nr: 965 641 505
  • Trollåsen 1414 Kolbotn , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Ta buss nr 83 från Oslo centrum. Busstoppet heter Mastemyr hotell och ligger precis bredvid hotellet. Bussen tar rundt 15 minuter från Oslo Centralstation. Tidtabell hittar du här.

Tåg

Rutetog till Kolbotn stasjon eller Rosenholm station. Därifrån kan du ta en taxi (tar ca 3 minuter) eller en promenad på 20 - 25 minuter.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Du kan be om att få fastpris om du åker med Follo Taxi Taxi och Oslo Taxi. Det är också enkelt att ta Flytoget från Gardermoen till Oslo S och sedan byta till buss nr 83, eller ta en taxi till hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antal hotellrum

155 st - 352 bäddar

Antal konferenslokaler

19 flexibla konferenslokaler där största salen rymmer upp till 400 personer.

Avstånd flygplats

Oslo flygplats Gardermoen: 45 km,
ca 45 min med bil.

Avstånd tågstation

Kolbotn station: 4 km

Quality Hotel™

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.