Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norge

Se alla hotell i Kristiansand, Norge
  • Säng med kudde, lampa och fåtölj i Standard dubbelrum på Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Comfort Hotel Kristiansand är ett smart och annorlunda hotell med supercentralt läge i Kristiansand, bara 200 meter från stationen. Här får du snygga rum, oslagbart läge, dygnet runt-öppet gym och moderna konferenslokaler. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Kristiansand 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen til Comfort Hotel Kristiansand. Här kommer lite smart info för dig som är sugen på att bo hos oss.

Bagagerum

På hotellet finns ett bagagerum där du kan kan ställa dina väskor om du behöver innan incheckning eller när du checkat ut.  

Wifi

Alla som bor här har tillgång till gratis trådlöst internet över hela hotellet, det är bara att surfa på! Hämta inloggningskod i receptionen eller använd ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer för att logga in. 

Hur funkar städningen av mitt rum?

För att vara schyssta mot både miljö & din plånbok så städar vi bara ditt rum var fjärde dag medan du bor hos oss. Vill du ha städat varje dag? Inga problem. Det är bara att säga till i Barception så löser vi det (säg till senast klockan 22 dagen innan).

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Kristiansand är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Lobbyshop

I vår lobbyshop kan du köpa god, snabb och nyttig mat. Vi säljer allt från enklare rätter till drycker, snacks och bra-att-ha-produkter när man är på resande fot. 

Early Bird-frukost

Ska du åka supertidigt? Vi kan ordna enklare frukost från kl. 05.00. Prata med receptonen för att ordna Early Bird-frukost.

Sen utcheckning/tidig incheckning

Blev det en sen lördagskväll? Inga problem! Hos oss serveras frukosten ända fram till kl 12.00 på söndagar och rummet får du behålla fram till 18.00, utan kostnad. Så chilla på och sov lite längre, det bjuder vi på! Vill du checka in tidigare eller senare andra dagar finns det möjlighet, men då mot en mindre avgift. Läs mer om 

Uppgradering

Vi erbjuder rumsuppgradering från 100 NOK. Prata med oss i receptionen så hjälper vi dig.

Isbitar

Vi har en ismaskin i köket och hämtar gärna is till dig. 

Tvätt- och strykrum

Vi har ett rum med strykjärn och strykbräda. på fjärde våningen. Behöver du ett strykjärna på rummet kan vi såklart ordna det också. 

Justera rumstemperaturen

Möjligheterna att ställa in temperaturen i ditt rum beror på var rummet är beläget. Bor du i den nybyggda flygeln som vetter mot Skippergaten har du själv möjligheten att justera temperaturen 1-2 grader uppåt eller neråt. 

Utskriftsmöjligheter

Behöver du få något printat? Det fixar vi! Skicka det du vill få utskrivet till co.kristiansand@choice.no så skriver vi ut det. Är det ett stort antal sidor du behöver printa kan det hända att vi ber om någon krona. Men det här är Comfort, vi gillar gratis i så stort utsträckning som möjligt.

Paraply

Regn? Inga problem. Vi lånar ut paraplyer i receotionen. 

Pretty Damn Good Music

Gillar du också musiken vi spelar på hotellet? Comfort Hotel har en egen (sjukt bra, tycker vi) spellista på Spotify. Kolla in den via den här länken: http://bit.ly/thecomforthotelssound

 

Kontakta oss

Har du fler frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon +47 38 07 94 00 eller via co.kristiansand@choice.no

In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00. 
Utcheckning senast kl 12.00.
Lazy Sunday – Utcheckning på söndagar kl 18.00.

Frukost

Måndag: 06.30 - 09.30
Tisdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lördag: 07.00 - 11.00
Söndag: 07.30 - 11.00
Early Bird-frukost

Lobbyshop

Måndag: 24/7
Tisdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lördag: 24/7
Söndag: 24/7

Gym

Måndag: 24/7
Tisdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lördag: 24/7
Söndag: 24/7

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.