Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst i Langesunds vackra skärgård. Vi önskar dig varmt välkommen. Med badland och konferenslokaler passar hotellet för både familjer och affärsresenärer.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Langesund, kuststaden med flest soldagar i Norge.

Kulturstaden Langesund

För många normän är Langesund en av de idylliska Sörlandsstäderna, synonyma med sommar. Historiskt präglats staden av havstraditioner och var tidigt en av landets viktigaste hamnstäder. Langesund är en riktig sommarstad med ett sjudande folkliv från maj till september då kulturlivet blomstrar med utomhuskonserter och festivaler som avlöser varandra. Här finns även Wrightegaarden där konserter arrangeras på Norges trevligaste bakgård.

Ut på tur – sommar som vinter

Alldeles utanför hotellet finns ett elljuspår. Här spåras skidspår upp på vintern och på sommaren är det en fin löprunda med flis som underlag som ger mjuka steg ända från vår tills dess att snön faller. Prata gärna med personalen i hotellreceptionen för tips på bra löprundor. 

Upplev skärgården och kusten

Längs kusten ligger ett antal fantastiska sommarpärlor som på ett snöre. I hotellets närområde finns mycket att uppleva, men du kan också ha det som en utgångspunkt för längre dagsturer. Gillar du att vandra så går det båtar över fjordmynningen till ett annat populärt turistställe, staden Helgeroa, där kuststigen mot Stavern börjar. Eller så kan man hålla sig kvar på västsidan av fjorden och vandra ner mot Kragerø. Hur långt och hur länge du går bestämmer du själv – det är bara att packa matsäcken och vandra iväg. På vägen finns många ställen att stanna till på för ett dopp om du känner för det. I området finns även många cykelmöjligheter, för den som vill känna vinden i håret. 

Gea Norvegica Geopark

Geoparkens uppgift är att sprida kunskap om vårt geologiska naturarv genom att visa hur vår egen existens hänger samman med geologiska frågeställningar. I både Telemark och Vestfold, områdena som omger Langesund, finns flera Geoparkområden, varav de i Steinvika och Rognstranda ligger intill hotellet. Geoparken ordnar aktiviteter året om på olika platser och i olika syften. Parken stöds av UNESCO.  

Museum i Langesund

Langesund är en gammal stad med långa traditioner inom sjöfart och handel. Kustmuseet håller till i den gamle Cudrios sjöbod, döpt efter den norske köpmannen och stortingmedlemmen Ole hansen Cudrio (1767–1822). Museet består av tre våningsplan med utställningar som visar områdets marina historia. Här finns också Galleri Cudrio. Det gamla rådhuset, Cudriogården, ingår också i museibyggnaderna och här ordnas också utställningar av olika slag. 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information eller förfrågningar på
telefon +47 35 97 81 00 eller via qr.badeparken@choice.no

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.