Quality Hotel Skjærgårdens kök fokuserar på kvalitetsråvaror från närområdet.
Lokala och färska råvaror
Vi anstränger oss mycket för att hitta lokala råvaror till vår matlagning och använder dessa för att laga till god och nyttig mat. Hotellet ligger vid strandkanten med havet som närmaste granne och det använder vi till vår fördel i matlagningen. Det innebär bland annat att vi har färsk fisk på menyn varje dag.
Räkor på terrassen
Under sommarsäsongen kan du njuta av färska räkor fiskade alldeles utanför vår dörr. Frågar du oss är räkorna i sig själva en bra anledning att besöka Langesund. Skala, njut av rommen och lägg resten på en färsk brödskiva, pressa en skiva citron över, blunda och bara njut av delikatesserna i sommarsolen.
Grillkväll
På vår veranda sitter du bra och kan alltid välja att njuta av dina måltider utomhus. På sommaren har vi grillkväll en gång i veckan då vi flyttar ut hela köket. Kontakta oss gärna för mer information.
Christer Berens upplevelsemeny
Tillsammans med mat- och vinkännaren Christer Berens har kockar från Quality Resorts skapat en härlig och inspirerande mat- och vinmeny för kurser och konferenser. Menyn består bland annat av örtbakad hälleflundra, vårkyckling med pancetta och syltade jordgubbar.