Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik. Med en fot på land och en fot i vattnet är Farris Bad ett helt unikt spahotell med Skandinaviens största spaanläggning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik, bara 1,5 timme från Oslo och 15 minuter från Oslo Torp flygplats. Med en fot på land och en fot i vattnet är Farris Bad ett helt unikt spahotell med Skandinaviens största spaavdelning på hela 2500 kvadratmeter.

Farris Bad Spa

Farris Bad är Norden största spa, och det enda hotellet som är byggt vid en äkta mineralkälla. Varje dag bubblar friskt källvatten från 55 meters djup upp till vår källvattengrotta, mineralrikt och hälsobringande. Här är fokus på fysisk och mental träning, balanserad kost och behandlingar för alla behov och önskemål. Hos oss hittar du yttre och inre ro och tar tiden tillbaka.

Konferens

Våra konferensfaciliteter är perfekta för er som inte bara vill ha ett möte. En konferens på Farris Bad innehåller självklart allt du behöver gällande teknik, personlig kontakt och lokaler. Vi har kapacitet för både små och stora möten och vår största lokal tar upp till 400 personer.

Strandterassen

På vår strandterrass finns plats för 80 personer och här kan du njuta av frukosten eller vår goda lunchbuffé i solen. Eller varför inte boka en grillbuffé för ett större sällskap? Här kan du också sjunka ner i en av våra utomhuslounger, ta något kallt att dricka och bara vara. För gråa dagar och sena kvällar tänder vi upp vårt tak med värmelampor som täcker stora delar av terrassen. 

Restaurang

Våra färska råvaror införskaffas lokalt - säsongens grönsaker är odlade i Vestfold och dagsfärsk fisk och skaldjur hämtas från området runt Svenner fyr. All mat är gjord från grunden och vi använder klassiska tekniker i ett kök som osar en bra och energisk atmosfär.

Seaside Lounge & Foodbar

Seaside Lounge & Foodbar är vårt nyaste restaurangkoncept som erbjuder social dining. I vackert väder kan du njuta av havsutsikten och vågorna som väller upp på stranden. Är det stormigt ute - kliv in i värmen och mys framför den öppna elden.

Seaside Bar

På barmenyn finns ett varierat urval av internationella och sofistikerade drinkar, cognac, armangnac, whisky, grappa, champagne och mycket mer. Fråga våra duktiga bartendrar, kanske hittar du en ny favoritdrink? Vi serverar den gärna med en liten twist. 

Golf i Larvik

Farris Bad ligger bara 2 km från en av Norges finaste golfbanor: Larvik Golfklubb. Greenfee och starttid kan du boka i receptionen hos oss.

Cash free

Farris Bad är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik , Norge
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Med tåg

Tåg till Larvik tågstation

Med buss

Buss till Larvik

Med båt/Superspeed

Båt till färjeterminalen i Larvik

Med taxi

Vi rekommenderar Vestfold Taxi
Telefon: +47 334 202 00

Om Farris Bad

Antal rum

176 st

Antal konferenslokaler

14 st

Avstånd flygplatser

Torp Sandefjord: 22 km
Oslo Gardermoen: 160 km

Avstånd tåg och kollektivtrafik

Larvik station: 800 meter

Avstånd Larviks färjeterminal

10 minuter med bil

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.