Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alla hotell i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik. Med en fot på land och en fot i vattnet är Farris Bad ett helt unikt spahotell med Skandinaviens största spaanläggning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Förutom våra juniorsviter har vi också tre helt unika sviter, samtliga totalrenoverade under 2014 och designade för att ge dig den bästa möjliga hotellupplevelsen. Fresjesviten, Larvikittsviten och Fritzøesviten har alla unik inredning och namn från ortens historia. Högt över vattnet kan du sova gott och vakna till en fantastisk utsikt över fjorden.

Fresjesviten

Fresjesviten är 43 kvadratmeter, har ett läckert vardagsrum, vackert badrum och balkong med enastående utsikt. Sviten är belägen högt över fjorden, och dess placering framför hotellet ger dig möjlighet att vakna upp efter en god natts sömn till en fantastisk utsikt mot havet och fyren. Sviten har Nespressomaskin, och frukost på rummet är inkluderat i priset.

Larvikittsviten

Larvikittsviten är 57 kvadratmeter stor och exklusivt inredd som en lägenhet, med vardagsrum och ett underbart badrum med badkar. Förutom den stora balkongen har sviten också panoramautsikt från alla rum. Högt över havet kan du njuta av en god natts sömn och vakna till en storslagen utsikt. Sviten har Nespressomaskin, och frukost på rummet ingår.

Fritzøesviten

Vår största svit är hela 93 kvadratmeter stor. Den har panoramaterass med utsikt mot horisonten, fjorden och stranden, egen ingång till spaavdelningen, direkt tillgång till den varma lilla bassängen och egen spabar. Detta område kan hyras privat, enbart för Fritzøesviten, mot ett pristillägg. Fritzøesviten har läckert inrett kök och mat/mötesrum för åtta personer, med Apple TV och komplett teknisk lösning för både möten och hög komfort. Vardagsrummet är modernt och har flera sittgrupper. Här finns ljudanläggning och en stämningsfull öppen spis som drivs med gas. Spabadrummet är inrett i larvikitt, en unik bergart som bara finns i Norge. Här finner du både dubbeldusch och badkar. Sviten har Nespressomaskin, och frukost på rummet är inkluderat i priset.

Boka svit

För bokning av våra sviter, vänligen kontakta oss på
telefon +47 815 58 700 eller
via 
booking@farrisbad.no.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.