Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alla hotell i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik. Med en fot på land och en fot i vattnet är Farris Bad ett helt unikt spahotell med Skandinaviens största spaanläggning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till fantastiska Farris Bad. Här hittar du nyttig information om hotellet och vår spaavdelning. Om du har fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Frukost

Vi serverar frukost varje morgon i vår restaurang med utsikt mot havet, Stavern och Svenner fyr. Med fokus på sunda och energirika råvaror komponerar vi en innehållsrik frukostbuffé, inkluderat kaffe och juice. Frukost är alltid inkluderat i rumspriset.

Parkering

Vi erbjuder parkeringsplatser inomhus för 225 NOK per dygn eller utomhusparkering för 190 NOK per dygn. Framför hotellet finns möjlighet att stanna tillfälligt, samt handikapp-parkering.

Tidig incheckning och sen utcheckning

Så länge vi har kapacitet har du möjlighet att uppgradera din vistelse med tidigare incheckning, från kl 14.00 och senare utcheckning, fram till kl. 14.00 mot en kostnad på 350 NOK. Kontakta oss för mer information och bokning. 

Wifi

Vi har kostnadsfritt trådlöst internet på hela hotellet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Uppgradering och sviter

Firar ni något särskilt eller vill du bara ha lite extra utrymme? Då rekommenderar vi våra större rumskategorier och sviter. Förutom våra Juniorsviter erbjuder vi tre unika och läckra sviter, högt övanför hav och land. Läs mer och se bilder av våra sviter här. Kontakta oss för mer information och bokning.

Spa

Gäster som bokat en behandling rekommenderas komma minst 15 minuter innan bokad tid. Vid sen ankomst förkortas behandlingstiden. Vårt spa är en mobilfri zon. På Farris Bad används helst spahotellets egna badkläder, vilket som gäst på hotellet är inkluderat. Egna badkläder går också att användas, med undantag för bermudashorts. Lån av badrock, handduk, tofflor samt te, frukt och vatten ingår i entrépriset. Du får även fri tillgång till gym, spa-aktiviteter och yogaklasser.

Åldersgräns i spat

Hela spat har en åldersgräns på 16 år.

Planera ditt spabesök

Kontakta oss så hjälper vi dig sätta ihop ett spaprogram som passar dina behov och önskemål för din vistelse hos oss på Farris Bad.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 16.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.30
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Lunch

Måndag - fredag: 11.30 - 14.30
Lördag - söndag: 12.00 - 15.00

Middag

Måndag  - söndag: 18.00 - 22.30

Water Lounge & Bar

Måndag - torsdag: 15.00 – 00.00
(Matservering 15.00 - 22.00)

Fredag - lördag: 13.00 – 01.00
(Matservering 13.00 - 22.00)

Söndag: 13.00 – 00.00
(Matservering 13.00 - 22.00)

Farris Bad Spa

Måndag - söndag: 07.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.