Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Molde

Välkommen till Romsdal och Molde - rosornas stad! Passa på att bo anrikt, mitt i staden och njut av allt Molde har att erbjuda. Du kommer aldrig att ha tråkigt på denna pittoreska, musikaliska och intressanta plats.

Bo på ett historiskt hotell

Quality Hotel Alexandra som är beläget precis i början av Storgatan i Molde är ett minst sagt anrikt hotell. Hotellets historia sträcker sig så långt bak som till 1883 och det finns detaljer som fortfarande skvallrar om de forna tiderna. Till exempel kan du se inredningsdetaljer i originalskick i den vackra frukostmatsalen. Där kan du även avnjuta den härliga frukostbuffé som alltid ingår för dig som är gäst på Quality Hotel Alexandra.

Nära till alla sevärdheter i rosornas stad

Hotellet ligger nära det mesta som vackra Molde har att erbjuda. Inte minst de blommande rosenträdgårdarna som finns runt om i staden. Det är samma trädgårdar som gett Molde smeknamnet - rosornas stad. Du kan också variera rospromenaderna med att utforska Moldes unika landskap. Denna mysiga stad är känd för sina panoramautsikter som du kan utforska från både vattnet och bergen. Du kan antingen åka på en guidad kajaktur eller köra mountainbike i bergen och besöka Varden. Varden är en välkänd utkiksplats och tro oss, den vill du inte missa!

Ett rikt kulturliv

Molde är en liten, charmig stad med ett bubblande kulturliv. Till exempel är de stolta värdar för Europas äldsta jazzfestival. En vecka varje sommar intas staden av Moldes International Jazz Festival. Gatorna fylls av musik och liv, och Quality Hotel Alexandra förvandlas till ett festivalhotell. Men jazz är inte Moldes enda stolthet. Fotbollsentusiasmen är stark och Molde FK:s hemmaarena Aker stadion är ofta fullsatt. Kjell Kosberg är arkitekten bakom den spännande arenan som berikat Molde sedan 1998.

Konferens, möten och lokaler i Molde

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Molde? Du hittar vårt utbud här.

 

Närliggande destinationer

Kristiansund

Ålesund

Läs mindre
6 hotell i Molde

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.355.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.