Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Korad till Norway's Leading Resport i 2019 av World Travel Awards! Norefjell Ski & Spa har också utnämnts till Norges främsta sparesort flera gånger! Här finns ski in/ski out och vi ligger dessutom 1,5 timme från Oslo. Vi er et kontantfrit hotel.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

After-ski, en kaffe efter maten eller bubbel i poolen? Vi har det! På Norefjell Ski & Spa finns tre barer, alla med olika inriktning och placeringar. Gemensamt för dem alla är den goda stämningen, trevliga och duktiga människor bakom disken och alltid med något gott att erbjuda.

Lobbybaren

Som namnet avslöjar ligger Lobbybaren i lobbyn. Här kan du sjunka ner i en lädersoffa vid den öppna spisen eller i en fåtölj med utsikt genom de stora fönstrena. Runt omkring finns klätterväggen, den stora ljuskronan och ingången till både spaavdelningen och restaurang Fjellet. Lobbybaren är på sätt och vis hjärtat i hotellet som binder samman de olika delarna. Här serveras både varm och kall dryck samt snacks och smårätter för den som önskar det. Vid speciella tillfällen har vi också en barpianist. 

Bar52

Bar52 tar dig med på en resa tillbaks till vinter-OS 1952 i Oslo. Men här finns också mycket nöje med anktnytning till vår samtid. Bar52 har som har ingång direkt från skridskobanan och våra uteområden, brer ut sig över två våningar och hälsar med sin trevliga atmosfär dig varmt välkommen efter en lång dag med aktiviteter ute i friska luften. Under vintersäsongen är Bar52 en nattklubb, där åldersgränsen är 20 år. Lokalerna kan också hyras – även utanför ordinarie öppettider – för privata arrangemang eller användas i samband med kurser och konferenser. 

Spabaren

Inne på vår spaavdelning finns vår Spa Bar som är öppen på helgerna. Här kan du ta med ett glas bubbel ner i en varm uthomhusjacuzzi en kylig vinterkväll i sällskap med goda vänner och med utsikt över Gaustatoppen.

Öppettider barer

Kontakta oss för öppettider på hotellets barer, telefon +47 32 14 82 00.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på e-post: booking@norefjellskiogspa.no
eller telefon: +47 32 14 82 00.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.396.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.