Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Quality Hotel Skifer ligger i centrala Oppdal, två timmar till Trondheim. Den häftiga naturen omger hotellet och dess 176 rum, konferensavdelning, restaurang och relaxavdelning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid sägs det. Vi på Quality Hotel Skifer är stolta över vår frukostbuffé där vi har ett stort urval av ekologiska produkter. Bland annat serveras varma rätter, hembakat bröd, en stor variation av pålägg, färsk frukt, sallader, kornblandningar och mycket mer.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 07.00 - 09.00
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Vår frukostmatsal har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym och relax

På Quality Hote Skifer har du tillgång till vårt gym som ligger i anslutning till relaxavdelningen. Vår träningslokal har två löpband, ett multifunktionellt styrketräningsredskap och en spinningcykel. I relaxavdelningen finns behandlingsrum för spabehandlingar, traditionell finsk bastu, ångbastu med utsikt över skidbackarna, duschar och garderober. Här finns också möjlighet till flera olika spabehandlingar om du vill ta hand om dig själv lite extra. Vill du hellre få upp pulsen har vi även avtal med närliggande gym där du som hotellgäst kan träna till extra förmånligt pris.

Öppettider

Gym
Alla dagar: 07.00 - 21.00

Spabehandling
Måndag - fredag: 14.00 - 19.00
Lördag: 10.00 - 17.00
Söndag: På begäran.

Parkering

Som gäst hos oss har du tillgång till gratis parkering utomhus på hotellets bakgård. Hos oss kan du ladda elbilen för 150 NOK. Begränsat antal platser. Snabbladdaren ligger 500 meter från hotellet vid Oppdal Skysstasjon.

WiFi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Skifer är husdjur välkomna mot en avgift på 200 NOK per vistelse. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund, då vi har ett begränsat antal rum för detta.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.