Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport är ett av Norges största konferenshotell, endast åtta minuter från Oslos flygplats Gardermoen. Med passion för service och 45 flexibla möteslokaler är ditt evenemang i trygga händer här.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport erbjuder mat och dryck för alla tillfällen. I restaurangen serverar vi frukost, lunch och middag och baren är det perfekta stället för en kopp kaffe mellan mötena eller en drink med kollegorna innan middagen.

Restaurangen

Restaurangen är fördelad på huvudmatsal och ett mindre rum och har plats för upp till 420 gäster totalt. Maten vi serverar är tillagad av högkvalitativa råvaror och många produkter är ekologiska.

À la Carte

Välkommen till vår à la carte-restaurang. På menyn finns såväl välsmakande klassiker som uppfriskande drycker. Restaurangen har öppet måndag - söndag kl: 17.30 - 22.30.

Frukost

Vi är stolta över att kunna erbjuda en av Norges bästa frukostar; vi har upprepade gånger belönats i den rikstäckande tävlingen Twinings Best Breakfast. Vi erbjuder även Catch & Grab, en liten frukostbuffé som serveras redan från kl. 05.00. Perfekt för dig som ska med en tidig flight från Oslo Airport Gardermoen.

Middag

En romantisk middag för två eller en storslagen bankett med 1000 kollegor? Hos oss finns möjlighet för båda alternativen. Vi hjälper dig med planering och genomförande, vare sig det gäller middag för konferensen, bröllopet, konfirmationen eller festen. Välkommen till bords!

Baren

I baren kan du samla kollegorna för en kaffepaus mellan mötena, eller ta en drink före middagen. Våra erfarna bartendrar kan erbjuda det mesta, från öl och vin till drinkar och cocktails, aperitifer och avecer, snacks och smårätter. Velkommen!

Palmoljefri mat

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport är ett palmoljefritt hotell, vilket betyder att vi har uteslutit alla användning av palmolja i livsmedel. Palmolja är en av de mest osunda vegetabiliska oljorna som finns, och produktionen leder till skövling av regnskog vilket i sin tur hotar klimatet och djurvärlden. Clarion Hotel Norden är den första hotellkedjan i Europa att helt utesluta livsmedel med palmolja. 

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +47 63 94 94 94 eller via cl.oslo.airport@choice.no

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 06.30 - 10.30

Vi öppnar vår restaurang kl. 05.00 för de som ska resa tidigt. Om du reser tidigt kan du gärna förhandsbeställa frukost att ta med; Catch & Grab.

Middag

Måndag - söndag: 18.00 - 21.00

Baren

Måndag - lördag: 17.00 - 01.00
Söndag: 17.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.