Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport är ett av Norges största konferenshotell, endast sex minuter från Oslos flygplats Gardermoen. Med passion för service och 45 flexibla möteslokaler är ditt evenemang i trygga händer här. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport är den perfekta platsen för en konferens på Oslos flygplats Gardermoen. Hos oss kan du anordna stora konferenser, kongresser och banketter såväl som julbord, kickoff och mindre möten. Vi erbjuder inte mindre än 40 flexibla och moderna mötesrum och ett helt eget kongresscenter.

THE QUBE

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tilbyr et konferanseområde på hele 17 000 m2 med kapasitet på opp til 8000 deltagere, og med mulighet til å servere middag til 4500 mennesker. THE QUBE är byggd för att ta emot både kongresser, mässor, events, konferensen och konserter. Du mötas av en fantastisk logistik, en toppmodern byggnad där känslan är levande och internationell.

Övernattning för 1400

Kongressalen har en direkt övergång till Clarion Hotel och ligger precis intill Comfort Hotel Runway. Tillsammans erbjuder de två hotellen 732 rum med sängplatser för 1400 personer. Dessutom har vi goda samarbetspartners som erbjuder ytterligare sängplatser på gångavstånd. Vi har 700 egna parkeringsplatser samt omkring 3000 extra parkeringsplatser hos Dalen Parkering.

Det naturliga valet vid Gardermoen

Med toppmoderna konferenslokaler, passionerad personal och läget nära Oslo Airport Gardermoen har vi fantastiska möjligheter att anordna alla typer av arrangemang. Med stor flexibilitet och medarbetare med spetskompetens på att planera och genomföra event i alla storlekar kan vi gå långt för att nå dina önskningar - och överträffa dem.

Konferenslokaler

40 flexibla och moderna konferenslokaler i olika storlekar står till förfogande på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Lokalerna har en totalkapacitet på 8000 deltagare, där det minsta rummet tar 10 personer och det största 5000 personer.

Mat och dryck

Vi vet hur viktig mat och dryck är på en konferens, inte minst för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag, utan också för helhetsupplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Ni väljer själva hur era dagpaket ska sys ihop: Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Boka konferensrum

Du vet väl att du kan göra en sökning och skicka en förfrågan direkt på vår konferensbokningssida?

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 63 94 94 94 eller via booking.oslo.airport@choice.no

Sales Managers

Bente I. Sollien
bente.sollien@choice.no

Monica Aspelund
monica.aspelund@choice.no

Petter Johan Sandven
petter.sandven@choice.no

Carsten Johannesen          
Carsten.johannesen@choice.no

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.366.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.