Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel Runway ligger precis vid Gardermoen. Ett unikt konferenshotell, både för dig som ska ut och resa eller för konferensgäster.

Comfort Hotel® Runway 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Comfort Hotel Runway kan skryta med ett toppenläge, bara tio minuter från Oslo flygplats Gardermoen. Tänk inbjudande och informellt så har du Runway i ett nötskal. Oavsett om du ska vidare ut i världen eller är här på konferens kan vi lova att vi gör allt för att du ska få en spännande och annorlunda hotellupplevelse. 

Hotellet och rummen

Med 303 snyggt inredda rum finns det plats för alla på Comfort Hotel Runway. Slappa i skinnfåtöljen från Bruno Mathson eller svara på de där mailen från ditt nedfällbara Montana-skrivbord (trådlöst nät gör allt lätt). Men du, en liten varning bara. Kombinationen av lyxsängar från Duxiana och ljudisolerade fönster (knäpptyst blir det) gör det lite för lätt att försova sig.

Tio minuter från Oslo flygplats Gardermoen

Med sitt toppenläge, bara tio minuter från Oslo Airport Gardermoen är Comfort Hotel Runway perfekt både för dig som söker ett lättillgängligt konferenshotell och för dig som ska ut och resa från Gardermoen. Passa på att checka in dagen före din resa och unna dig en skön kväll på hotellet och vakna upo utvilad och redo för ditt äventyr. Och du, att bara ha tio minuter till incheckningshallen kan vara ganska skönt. 

Konferens för 2 till 280 deltagare

Comfort Hotel Runway kan stoltsera med 15 möteslokaler för upp till 280 deltagare, bara ett stenkast från Gardermoen. Oavsett om du ska arrangera ett litet möte eller en megakonferens ordnar vi det. Runway är en oslagbar plats att mötas på när deltagarna kommer från flera delar av landet eller från andra länder. Läs mer om våra konferenslokaler här.

Gym

Om du har lust att svettas lite när du bor hos oss kan du träna i vårt gym 07.00 - 22.00. Här har du både maskiner och vikter och en ganska unik utsikt över landningsbanan.

Parkera enkelt

Comfort Hotel Runway erbjuder 140 parkeringsplatser mot kostnad och shuttlebuss S33x går mellan flygplatsen och hotellet. Du hittar aktuella busstider i Vy-appen.

Oslo 30 minuter bort

Är du sugen på att upptäcka Oslo? Grattis! Norges stolthet väntar bara 30 minuter bort med flygtåget som går från Oslo flygplats Gardermoen. Här kan du se alla våra hotell i Oslo . Här kan du också läsa mer om våra hotell vid Gardermoen.

Barception

Efter en god måltid kan det vara trevligt med ett glas eller två. I vår Barception kan du köpa ett glas vin eller kanske en drink om du önskar det. Här finns såklart också ett urval av alkohiolfria alternativ. Du kan även köpa en sallad, youghurt, mackor, frukt, snacks med mera.

Gym med hisnande utsikt

Bränn av ett pass i Comfort Hotel Runways gym. Förutom schyssta träningsmaskiner och modern utrustning bjussar vi också på en ganska så unik utsikt över landingsbanan. 

Cash free

Comfort Hotel Runway är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Vad väntar du på?

Vi vet att du fattar nu. Så, oavsett om du är konferensdeltagare från Lysaker, globetrotter från Laos eller på besök från Litauen  - nu kan du sluta leta. Vi är hotellvalet för dig. 

Kontakt

  • Hans Gaarders veg 27 2060 Gardermoen , Norge
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Shuttlebuss S33x går mellan hotellet och flygplatsen. Kontakta receptionen för aktuella busstider eller hitta tiderna i Vy-appen.

Taxi
Vi har avtalspris på 284 kr med Øvre Romerike Taxi. De nås på telefonnummer +47 03550.
Taxihållplats hittar du utanför ankomsthallen.    

Om Comfort Hotel Runway

Antal hotellrum

303 rum - 650 bäddar

Avstånd flygplats

Oslo Lufthavn Gardermoen: 5,7 km, ca 10 min med buss. 

Antal konfrensrum

14 st - totalkapasitet 735 personer, vår största lokal rymmer 280 personer. 

Avstånd lokaltrafik

Mellan Oslo Flygplats Gardermoen och Oslo Centralstation går det flygtåg, Intercity- och lokaltåg samt flygbussar. 

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.