Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Gardermoen Jessheim ,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen är ett konferenshotell i lantliga omgivningar vid Gardermoen flygplats. Fram till 2018 renoveras hotellet. Under tiden gör vi allt vi kan för att din vistelse ska bli så lyckad som möjligt. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen är ett av Norges ledande konferenshotell, och den perfekta utgångspunkten för din nästa semester! Fem minuter från Norges största flygplats, Gardermoen. 

Vi bygger om hotellet

Just nu renoveras hotellet och byggs ut. Under tiden kan vi erbjuda 181 nyrenoverade rum och 6 konferenslokaler, med kapacitet för 130 personer. Vi är ett av Norges ledande konferenshotell, och även under renoveringen kan du förvänta dig en lyckad konferens hos oss! När hotellet står klart, i mars 2018, kommer vi att stoltsera med 455 hotellrum och en konferenskapacitet på upp till 800 personer i den största lokalen. Dessutom kommer Brasserie X, vår fantastiska à la carte-restaurang att slå upp portarna tillsammans med en kaffebar, stora och ljusa lounge-områden och ett toppmodernt gym - allt på samma våningsplan!

Nära till mer än Gardermoen, Oslo flygplats 

Hotellets läge är idealt för konferenser, bara 45 kilometer till Oslo centrum och 8 minuter med transferbuss till Oslo flygplats. Läs mer om Gardermoen här. Skogen är vår närmsta granne. Här finns fina stigar som lämpar sig för både cykel- och löpturer om du vill rensa huvudet efter en lång dag. Bara 5 minuters promenad från hotellet hittar du vattnet med badstrand om sommaren och skridskobana om vintern. 2,5 kilometer från hotellet finns Jessheim centrum med kultur, bio och shopping. Quality Airport Hotel Gardermoen kan alltså erbjuda mycket mer än bara närhet till flygplatsen!

Lugna gröna omgivningar

Hotellet har stora grönområden utan grannar och insyn, där du kan slappna av och få ro i kropp och själ oavsett om du är här i samband med en konferens eller på genomresa. Vi har skogen som närmaste granne, perfekt för både cyckel- och löpturer, bara 5 minuters promenad från hotellet hittar du också badplats på sommaren och skridskobana på vintern. Jessheim centrum hittar du bara 2,5 km från hotellet med ett rikt kulturliv, bio och goda shoppingmöjligheter. Quality Aiport Hotel Gardermoen kan med andre ord erbjuda mycket mer än bara närheten till flyplatsen! 

Konferenser och events 

Från och med mars 2018 kommer vi att vara en arena för allt från små möten till stora kongresser för upp till 800 personer i den största lokalen. Med 455 dubbelrum, en total kapacitet för över 1000 personer och närhet till både Oslo och Oslo flygplats, Gardermoen, står vi alltid redo att göra varje konferens eller event till en succé. Läs mer om våra konferensmöjligheter här.

Cash free

Quality Airport Hotel Gardemoen är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Lokevegen 7 2067 Jessheim , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från Oslo flygplats Gardermoen

Buss S-22 

Från Oslo S (centralstation)

Flytoget (expresståg) till Gardermoen, eller lokaltåg till Jessheim.

Taxi

Vi rekommenderar Øvre Romerike Taxi,
telefon +47 03550.

Om Quality Airport Hotel Gardermoen

Antal hotellrum

181 st - 362 bäddar

Antal konferenslokaler

8 st – plats för över 110 deltagare

Avstånd Gardemoen flygplats

5 km - ca 8 min med bil, 15 min med transferbuss

Avstand Oslo S (centralstation)

45 km - ca 30 minuter med bil

Quality Hotel™

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.