Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Gardermoen Jessheim ,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Välkommen till nya Quality Airport Hotel Gardermoen! Den 15 Mars 2018 har vi nyöppning av Quality Airport Hotel Gardermoen, ett fullservice konferenshotell i lantliga omgivningar - med resten av världen några minuter bort. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Airport Hotel Gardermoen är ett av Norges ledande konferenshotell. Hotellet är dessutom den perfekta utgångspunkten för din nästa resa!

Välkommen til nya Quality Airport Hotel Gardermoen

Hotellet har det senaste året genomgått en total renovering och byggts ut med hela 7000 kvm. Det betyder att vi nu erbjuder en konferenskapacitet för upp till 800 personer bara i vår storsal. Våra 455 härliga rum i skandinavisk design bjuder in till lugn och avslappning. Njut av en bättre middag i vår nya à la carte restaurang, Brasserie X, eller släck törsten i "Granbar". I vårt unika atrium strömmar naturligt ljus in över en modern lounge med behaglig atmosfär. Här kan gäster samla tankar och energi för nästa möte eller resa.  

Nära till mer än Gardermoen, Oslo flygplats 

Hotellets läge är idealt för konferenser, bara 45 kilometer till Oslo centrum och 8 minuter med transferbuss till Oslo flygplats. Läs mer om Gardermoen här. Skogen är vår närmsta granne. Här finns fina stigar som lämpar sig för både cykel- och löpturer om du vill rensa huvudet efter en lång dag. Bara 5 minuters promenad från hotellet hittar du vattnet med badstrand om sommaren och skridskobana om vintern. 2,5 kilometer från hotellet finns Jessheim centrum med kultur, bio och shopping. Quality Airport Hotel Gardermoen kan alltså erbjuda mycket mer än bara närhet till flygplatsen!

Lugna gröna omgivningar

Hotellet har stora grönområden utan grannar och insyn, där du kan slappna av och få ro i kropp och själ oavsett om du är här i samband med en konferens eller på genomresa. Vi har skogen som närmaste granne, perfekt för både cyckel- och löpturer, bara 5 minuters promenad från hotellet hittar du också badplats på sommaren och skridskobana på vintern. Jessheim centrum hittar du bara 2,5 km från hotellet med ett rikt kulturliv, bio och goda shoppingmöjligheter. Quality Aiport Hotel Gardermoen kan med andre ord erbjuda mycket mer än bara närheten till flyplatsen! 

Konferenser och events 

Vi är en arena för allt från små möten till stora kongresser för upp till 800 personer i vår kongresshall. Vi erbjuder en riktigt bra logistik med korta avstånd där allt finns på samma våning. Med 455 dubbelrum, en total kapacitet för över 1000 personer och närhet till både Oslo och Oslo flygplats, Gardermoen, står vi alltid redo att göra varje konferens eller event till en succé. Läs mer om våra konferensmöjligheter här.

Sweet Dreams

Avstå från städning när du bor hos oss 2 nätter eller fler, och bidra till att barn som blivit utsatta för människorhandel får en god natts sömn och ett tryggt hem. Vi donerar ett fast belopp til UNICEF för varje natt du tackar nej till rumsstädning.  

Tack för att du bidrar!

Cash free

Quality Airport Hotel Gardemoen är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Lokevegen 7 2067 Jessheim , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från Oslo flygplats Gardermoen

Buss S-22 

Från Oslo S (centralstation)

Flytoget (expresståg) till Gardermoen, eller lokaltåg till Jessheim.

Taxi

Vi rekommenderar Øvre Romerike Taxi,
telefon +47 03550.

Om Quality Airport Hotel Gardermoen

Antal hotellrum

455 st - 910 bäddar

Antal konferenslokaler

24 flexibla mötes- och konferenslokaler med plats för 800 deltagare i vår största lokal

Avstånd Oslo Gardermoen flygplats

5 km - ca 8 min med bil och transferbuss

Avstand Oslo S (centralstation)

45 km - ca 30 minuter med bil

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.