Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

  • Street art Crossfit Christiania på Comfort Hotel Børsparke

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har ett toppenläge i Kvadraturen i centrala Oslo, 3 minuter från Oslo S. Hotellet renoverades 2021 och ett Crossfitcenter fyller hela undervåningen.

Comfort Hotel® Børsparken 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Starta dagen med en nyttig och god frukost. Vi kan erbjuda en massa gott och ett stort urval av ekologiska produkter. Här hittar du också havregrynsgröt, kokta ägg, äggröra, bacon, flera pålägg, frukt och gröna alternativ.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag 06.30 - 09.30
Lördag 07.30 - 11.00
Söndag 07.30 - 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lobbyshop

Är du hungrig eller har du glömt att packa ner något? Inga problem - vår smarta lobbyshop är öppen dygnet runt. Här kan du köpa allt från mineralvatten, öl, smörgåsar, sallader, yoghurt och chips, till träningskläder, tandborste, kondomer, skoputs och hårprodukter. Och du, vi har tänkt åt dig, så i princip allt vi säljer är sunt och nyttigt. Det betyder enkla val! Och det här är Comfort - vi tror inte på överpriser.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

  • Street art Crossfit Christiania på Comfort Hotel Børsparke

Gym

Missa inte ett besök i Børsparkens fräscha gym när du bor hos oss. På ett helt våningsplan kan du träna med lösa vikter och styrke- och konditionsmaskiner. Passa på att slå av lite överskottsenergi på boxningssäcken.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men det finns parkeringshus i närheten. Paleet Parkering är det som ligger närmast, endast ett kvarter från hotellet. Det finns även gatuparkering i området, var noga med att läsa parkeringsskyltarna så du inte får böter.

Self service station

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Wifi

Hela hotellet har självklart gratis wifi. Bara välj nätverket «ComfortHotel», så är du inne! Enkelt och bra.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför kan du behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Och du, det går ofta bra att checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift. Eller checka in lite tidigare för all del. Kom bara ihåg att berätta för oss dagen innan om du önskar sen utcheckning.

Sen utcheckning: 100 NOK per timme 
Tidig incheckning: 200 NOK 

Djurvänligt

På Comfort Hotel Børsparken är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 NOK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Övriga tjänster

  • Hiss
  • Strykjärn och strykbräda

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.006 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.