Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unika Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation, i stans hetaste område. Det betyder tre minuter till flygtåget och en minut till shopping och nöjen på Karl Johan. Välkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Om du gillar ett modernt designhotell med historia har du kommit rätt. Comfort Hotel Grand Central ligger i den äldsta delen av Oslos centralstation, Østbanehallen.

Unika mixen av dåtid och nutid

Våra snygga hotellrum och lounger är en historia i sig. Comfort Hotel Grand Centrals moderna och rockchica inredning av arkitekterna Lars Helling och Ajas Mellbye och konstskapelser av Ariel McMillion skapar en häftig kontrast mot stationshuset från 1854-talet. Vissa av våra hotellrum är inspirerade av kompakta studiolägenheter i Williamsburg i NY, andra är k-märkta och har sina alldeles egna historier att berätta. "Industriell shabby chic", kallar hotellets inredningsdesigner Lars Helling stilen. Vi tycker den äger. 

1854

Men, tillbaka till då och 1854. Slut ögonen och föreställ dig det sjudande folklivet på tågstationen i mitten av 1800-talet: tåg som tuffar ut från stationen, människor som tar tårögda farväl av sina nära och kära, barn som skrattande och leende hänger ut genom tågfönstren i spänd förväntan och ekot av högtalarrösten som aviserar nästa avgång. Öppna ögonen voilà - välkommen till nutiden.

2012

Trots att hotellet är byggt 2012 känns de historiska vingslagen fortfarande i byggnaden. Norges första järnvägsspår började i Østbanehallen och gick till Eidsvoll. På samma plats finns restaurang Bella Bambina där köksmästaren Ole Johnny Eikfjord styr och ställer. Missa inte ett besök på restaurangen när du bor hos oss på Comfort Hotel Grand Central.

Bo i kungens egen svit

Visste du förresten att du kan checka in i det som en gång var norska kungens väntrum på centralen? Denna svit har vi skapat i nära samarbete med Riksantikvariet. Kungarummet utgjorde också scenen när artisten Alexandra Joner spelade in en av sina musikvideor. Detta är ett av de mest populära rummen, men vi har också andra läckra sviter. Vi kan garantera att du hittar ett favoritrum.

De står bakom inredningen 

Arkitekter - Lars Helling og Ajas Mellby 
Konst - Ariel McMillion / Cecilie & Giles


 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.