Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan öppnade i mars 2016, mitt i Oslo. Med restaurang, bar, snygga rum och en lobby med bra häng kan du se fram emot en ny stjärna på Oslos hotellhimmel. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

2016 öppnade Comfort Hotel Karl Johan, mitt på Oslos huvudgata med samma namn. Ett hotell med bra pris, snygg design och bar och restaurang i världsklass. För vem? Osloturister, affärsresenärer, kompisgäng, shoppingsugna, konsertbesökare, äventyrslystna, you name it!

Mitt i Oslo

Ordet "lättillgängligt" används gärna för att beskriva att det är lätt att ta sig till hotellet, men vi skulle vilja säga tvärt om. För oss innebär begreppet att Oslo är lättillgängligt för våra gäster. Vi skryter inte, eller jo kanske lite, med att vi gör saker annorlunda. Kom in och upplev själv vad vi på Comfort Hotel menar med «Urban, Easy, Living»!

Unika hotellrum

Hotellet består av fyra olika byggnader som sitter i hop, och inget av våra 181 hotellrum är det andra likt. Med andra ord kan du bo här i 181 dagar utan att se samma typ av rum två gånger.

Restaurang och bar

Om du tycker om skaldjur, franska rätter och goda drinkar borde du absolut testa vår nya restaurang! Rodins Bar & Bistro ligger dessutom i samband med våra uteserveringar. Perfekt för att umgås, after work, luncher och långa middagar. Läs mer om restaurangen och våra bakgårdar här.  

Hela Oslo utanför - men tyst på rummet

När du bor på Comfort Hotel Karl Johan har du stadslivet utanför dörrren, bokstavligen. Vill du ha insidertips? Vi lovar att vi kan Oslo bättre än alla guideböcker du kan hitta. Se alla våra hotell i Oslo.

Karl Johan

Karl Johans Gate är huvudstråket i Oslo, uppkallat efter Karl III Johan när Norge fortfarande tillhörde Sverige. Gatan börjar vid centralstationen Oslo S och slutar vid Slottet. Den viktigaste byggnaden mellan Oslo S och Slottet har du säkert räknat ut själv, Comfort Hotel Karl Johan så klart!

Gratis träning och utrymme i loungen för vad du vill, dygnet runt

Slå dig ner i en av sofforna i loungen, eller sätt dig vid ett av borden med laptopen och bli klar med lite jobb. I receptionen finns människor med bra musiksmak att hålla dig sällskap. Och m du känner för att svettas lite är hotellgymmet direkt under receptionen öppet, dygnet runt.

Cash free

Comfort Hotel Karl Johan är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Karl Johans gate 12 0152 Oslo , Norge
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss/tåg till Oslo S,
Oslos centralstation.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flytoget (snabbtåg) tar dig enkelt från flygplatsen till Oslo S flera gånger i timmen.

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi,
telefon +47 02323.

Om Comfort Hotel Karl Johan

Antal hotellrum

260

Avstånd flygplats

Oslo flygplats, Gardermoen: 40 km, 
ca 40 min med bil.

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters
2.564.411.001 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.