Tekniska problem med lösenordsbyte

Just nu går det inte att ändra lösenord till din profil på hemsidan. Medan vi jobbar på att fixa problemet är du varmt välkommen att ringa till Kundservice på telefon 0771 666 700 om du behöver byta just lösenord.

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan öppnade i mars 2016, mitt i Oslo. Med restaurang, bar, snygga rum och en lobby med bra häng kan du se fram emot en ny stjärna på Oslos hotellhimmel. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Moderate dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Ett moderate dubbelrum är precis vad det är: moderat. Här anpassar man sig till det minimalistiska, med allt vad det innebär. Med sina 10-14 kvm finns det inte plats för att omringa den 140-160 cm breda sängen med två väskor på vardera sida. Om du mot all förmodan skulle spendera mycket tid här, får du ändå med dig världen utanför genom TV:en eller ett stort fönster mot bakgården, Karl Johan eller Kirkegata. Easy living - allt du behöver, men ingenting mer. Vänligen observera att alla hotellrum är unika och att ni kan få ett annat rum än de som syns på bilderna.
 • Rökning ej tillåten
 • Moderaterum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Standard dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Standard dubbelrum är 15 - 20 kvadratmeter stora med en 160 - 180 cm bred dubbelsäng eller två stycken 80 - 90 cm breda sängar. Rummen är också möblerade med ett smalt skrivbord, platt-tv och telefon. I badrummet finns dusch och hårfön. Notera att de här rummen inte har plats för extrasäng. Standard dubbelrum vetter mot Karl Johans gate eller Kirkegata och flertalet vetter mot innergården. Vänligen observera att alla hotellrum är unika och att ni kan få ett annat rum än de som syns på bilderna.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Superior dubbelrum är 20 - 30 kvadratmeter stora med en 160 - 180 cm bred dubbelsäng eller två separata 80 - 90 cm breda sängar. Rummen är också möblerade med ett smalt skrivbord, platt-tv och telefon. I badrummet finns dusch och hårfön. Superior dubbelrum vetter mot innergården eller mot Karl Johans gate eller Kirkegata. Vissa av rummen har plats för extrasäng. Kontakta oss direkt om du önskar ett sådant rum. Vi erbjuder också 18 tillgänglighetsanpassade Superior dubbelrum. Kontakta oss direkt om du önskar ett sådant rum. Vänligen observera att alla hotellrum är unika och att ni kan få ett annat rum än de som syns på bilderna.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Deluxe dubbelrum Max 4 personer + 1 extra

Läs mer
Våra deluxerum på ca 35 kvm är de största rummen på hotellet och perfekta rum för hela familjen eller kompisgänget på upp till 5 vuxna. Rummen har en dubbelsäng, bäddsoffa/sittgrupp, öppen garderobslösning, hårtork, duschtvål och schampo. Några av rummen har ett färggrant musiktema. Wifi är snabbt och naturligtvis gratis. Observera att alla våra hotellrum är unika, du kan få ett annat rum än de som visas i bildgalleriet.
 • Rökning ej tillåten
 • Bäddsoffa
 • Deluxerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.