Tekniska problem med lösenordsbyte

Just nu går det inte att ändra lösenord till din profil på hemsidan. Medan vi jobbar på att fixa problemet är du varmt välkommen att ringa till Kundservice på telefon 0771 666 700 om du behöver byta just lösenord.

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan öppnade i mars 2016, mitt i Oslo. Med restaurang, bar, snygga rum och en lobby med bra häng kan du se fram emot en ny stjärna på Oslos hotellhimmel. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Vi serverar en riktigt god frukostbuffé med så många ekologiska alternativ vi kan. Vi har dragit ner på rött kött och tänker hållbarhet i första hand i allt som är framdukat på frukostbordet. Bra va? Ät med gott samvete!

Frukost serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag: 07.00 - 11.00
Söndag: 07.00 - 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lobbyshop

Lobbyshoppen hittar du i receptionen och den är öppen dygnet runt. Här har vi en samling av snacks och drycker.

Öppettider:

Alla dagar: Dygnet runt

Gym

Alltid gratis, alltid öppet. Här hittar du löpband, roddmaskin, motionscyklar och fria vikter. 

Öppettider:

Alla dagar: Dygnet runt

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Glöm inte att säga till i förväg så vi vet om att du vill behålla rummet.

Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift. 

Self service station

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Wifi

Hela hotellet har självklart gratis Wi-Fi. Bara välj nätverket "choice guest", så är du inne! Enkelt och bra. Inte bara det, du kan också låna ett Wi-Fi modem i receptionen som du kan ta med dig så länge du bor hos oss.

Djurvänligt

På Comfort Hotel Karl Johan är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 NOK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till när du gör din bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.