Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Välkommen till Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi är hotellet för dig som vill ha ett billigt men bra hotell mitt i Oslos bästa kvarter vid Youngstorget. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Comfort Hotel Xpress Youngstorget - ett modernt och prisvärt hotell mitt i heta Oslokvarteren vid Youngstorget. Här väntar stadens puls, shopping och nattliv runt hörnet.

Oslos hetaste läge

Det här är hotellet för dig som vill utforska och uppleva Oslo. Läget vid heta Youngstorget, mitt i stan, gör att du lätt kan glida ner för ett glas vin eller en shoppingtur. Du har även hela centrum, Aker Brygge och centralstationen Oslo S på skönt avstånd. Här kan du se alla våra hotell i Oslo

Vi tänker nytt

Comfort Hotel Xpress är annorlunda! På undervåningen kan du slå dina vänner i bordtennis medan du väntar på att dina kläder blir tvättade i vår laundromat. Comfort Hotel Xpress har också valt att skippa frukostbuffén –  istället kan du köpa det du vill ha, så som panini, yoghurt, smoothies och härlig kaffe, i vår barception.

No fuzz

Det här är ett hotell med smarta lösningar, för dig som inte vill lägga dina pengar på onödigt tjafs. Det betyder att du slipper dyra tjänster som room service och minibar på rummet. Däremot hittar du massor av snacks, mat och dryck (självklart till rimliga priser) i vår lobbybutik som är öppen dygnet runt. Vi gör också vårt bästa för att göra så lite påverkan på miljön som möjligt, det kommer du att märka när du är på plats. Det är bland annat därför som vi skippat hotellrestaurang och därför som vi inte tvättar handdukar och sängkläder varje dag. 

Dygnet runt-öppet gym

Comfort Hotel Xpress Youngstorget har ett välutrustat gym med maskiner för både kondition och styrka. Öppet dygnet runt, så att du kan träna precis när du vill. 

Coola och kompakta rum

Vi erbjuder 240 trendiga hotellrum. Rummen är kompakta, med läckra färger och trendiga möbler. Du får alltid ett städat och fräscht rum när du kommer till oss. Men, för att kunna vara ett ännu mer prisvärt hotellalternativ i Oslo så städas rummen var fjärde dag för er som stannar längre än en natt. Vi kommer gärna och fixar ditt rum däremellan, då mot en mindre avgift. Kom hit så berättar vi mer!

Cash free

Comfort Hotel Xpress Youngstorget är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Møllergata 26 0179 Oslo , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tunnelbana 

Oslo S/Jernbanetorget

Buss och trikk (spårvagn)

Brugata eller Oslo S

Från Gardermoen flygplats

Flytoget till Oslo S, 7 minuters promenad till hotellet från Oslo S.

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi.
Ring +47 023 23 eller ladda ner appen Taxifix genom att skicka ordet "taxifix"
till +47 023 23.

Om Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Antal hotellrum

240 rum

Avstånd flygplats

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km,
ca 35 min

Avstånd lokaltrafik

Trikk/buss, Brugata: 400 m
Oslo S/Jernbanetorget: 750 m

Från Oslo S avgår flygtåg till Gardermoen var tioende minut.

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.