Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Välkommen till Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi är hotellet för dig som vill ha ett billigt men bra hotell mitt i Oslos bästa kvarter vid Youngstorget. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
2274 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

Enkelt o bekvämt

den 15 februari 2020, Trollhättan, Sverige, Amandaosara

Smidigt och enkelt Hotel för övernattning. Nära till centrum. Lite dyr parkering utanför. Hotellets rum var ganska små men badrummet var fräscht. De i receptionen checkade in och ut en personligen tro…

Smidigt och enkelt Hotel för övernattning. Nära till centrum. Lite dyr parkering utanför. Hotellets rum var ganska små men badrummet var fräscht. De i receptionen checkade in och ut en personligen trots att det fanns en dator man kunde också fixa incheckningen med.

Svar från ägaren

den 16 februari 2020

Hei Luci F Tusen takk for din feedback! Kom gjerne på besøk til oss igjen

Läs mer
3

Standardhotell med centralt läge.

den 1 december 2019, Göteborg, Sverige, Seaside322718

Hotellet ligger lägesmässigt bra mitt i byn. Rent och rymligt rum. Inrett lite i IKEA-style/ Lego i ett försök att vara lite småhippt. Det är det inte. Karaktärslöst men tråkigt effektivt. Fräscht och…

Hotellet ligger lägesmässigt bra mitt i byn. Rent och rymligt rum. Inrett lite i IKEA-style/ Lego i ett försök att vara lite småhippt. Det är det inte. Karaktärslöst men tråkigt effektivt. Fräscht och rymligt badrum. Sängen helt ok. Lite lyhört, folks pratande i korridoren hördes lite för bra. Rejält trist utsikt. Frukosten måste köpas till, men den var god. 125 Nkr. Trevlig och energisk personal.

Svar från ägaren

den 16 december 2019

Hej Seaside322718 Tack snälla för din feedback! Du "wrap up" vårat koncept bra. Vi är ju ett express hotell som hellre erbjuder central lokation till lägre pris, än fex design möbler. Önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du är i Oslo :-)

Läs mer
4

Prisvärt mitt i Oslo

den 24 september 2019, Stockholm, Sverige, 482katt

Bodde två nätter, fräscht och allt finns på rummet även om det är litet. Perfekt när man är ensam pga det låga priset. Finns sällskapsrum i bottenplanet och en takterrass, trevlig personal. Jag kom fö…

Bodde två nätter, fräscht och allt finns på rummet även om det är litet. Perfekt när man är ensam pga det låga priset. Finns sällskapsrum i bottenplanet och en takterrass, trevlig personal. Jag kom för att checka in runt kl ett, men fick veta att det skulle kosta 200kr extra att checka in tidigt sålämnade in väskorna istället. Förstår egentligen inte varför det behöver kosta extra. Annars är jag nöjd, men saknade skohorn och tvn fungerade inte utan var krypterad, det gjorde inget eftersom wi-fi var bra och jag kunde se tv på plattan. Skön säng och golvvärme i badrummet extra plus. Gillar konceptet att man städar endast var 4e dag, mer behövs inte.

Svar från ägaren

den 4 oktober 2019

Hej 482katt Tack för din feedback! Så fint att vårt "selected service" koncept föll i smak med tanke på städ. Kom gärna på besök snart igen. Nu i Oktober startar vi med att ge hotellet ett "ansiktslyft" Ha en fin helg :-)

Läs mer
4

Fint Xpress hotell med Toppen personal!

den 17 juli 2019, Lilleström, Norge, Skuggi1982

Centralt, enkelt med self check in. Lite mindre rum, men som förväntat och helt okej, med Sköna sängar. Det erbjuds sent utcheck på söndagar som är så bra :) Hotellet har en takterrass, där man kan…

Centralt, enkelt med self check in. Lite mindre rum, men som förväntat och helt okej, med Sköna sängar. Det erbjuds sent utcheck på söndagar som är så bra :) Hotellet har en takterrass, där man kan sitta och avnjuta utsikten, med risk för att möta trevliga människor. Bar/service managern. Hon får 5 stjärnor från oss. Inte bara var hon jättetrevlig. Det uppstod ett problem med vårat rum, som hon skötte grundligt och proffesionellt. Förutom henne, så upplevde vi alla i personalen trevliga. Vi/jag bor ofta på hotell, och det är absolut inte alltid, att man upplever alla anställda så genuint trevliga. Fortsätt så.

Svar från ägaren

den 14 augusti 2019

Hei Skuggi1982, Tusen takk for at dere bodde hos oss og for din hyggelige anmeldelse! Så godt å høre at dere er fornøyd med servicen fra vår barception manager og personalet, det setter vi stor pris på. Håper å se dere igjen neste gang dere kommer til Oslo, da er vi forhåpentligvis ferdig med både oppussing og renovering, slik at dere kan velge et enda større rom :)

Läs mer
5

Överraskande , spännande, nytänk.

den 31 maj 2019, Stockholm, Sverige, Elisabeth Å

Första intrycket var ; vandrarhem . Men ju mer vi såg desto mer glada blev vi. Rummet var väldigt litet, men badrummet rymligt. Allt nytt och fräscht. Personalen jättetrevlig och hjälpsam. Miljötänk ö…

Första intrycket var ; vandrarhem . Men ju mer vi såg desto mer glada blev vi. Rummet var väldigt litet, men badrummet rymligt. Allt nytt och fräscht. Personalen jättetrevlig och hjälpsam. Miljötänk överallt.

Svar från ägaren

den 1 juni 2019

Hej Elisabeth Tack snälla för dina fina, och mycket bra beskrivna ord. Vi på Comfort Xpress Youngstorget är stolta över hotellet och det vi står för. Kul att ni upplever det samma. Kom gärna inom oss nästa gång ni är i Oslo. Allt gott!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.