Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro är huset för hela staden, med plats och aktiviteter för alla som vill kika förbi och självklart med sovrum till alla som vill stanna. Här kan alla känna sig hemma, men samtidigt långt bort från vardagen.

Sommerro 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Historiska mötesrum

Vi har åtta historiska rum tillgängliga för privat uthyrning och alla ligger på tredje våningen. Här hittar du våra kulturarvslokaler; Krohgsalen, med Per Krohgs fantastiska takfresker, det originella Direktörskontoret från Oslo Lysverker, samt fyra ljusa styrelserum. I likhet med namnen på rummen, är interiören inspirerad av gestaltningar med anknytning till byggnadens historia och norsk Art Deco. Lokalerna har allt du behöver, inkluderat modern teknologisk utrustning.

Lysverker Scene

Vår inbjudande teater med plats för 200 personer hämtar sina referenser från den dekadenta 1930-talsglamouren i gamla Hollywood och Europas stora operahus. Med inspiration hämtad från den norske konstnären Harald Sohlbergs målning av sjöjungfrun som dyker upp från fjorden i månskenet, har teatern en storslagen och böjd scenöppning med dämpad belysning och skymningsfärger i lila toner. Vi har ett kontinuerligt program med intima begivenheter från trollerishower och live-podcastar till kabaretföreställningar. Med egen ingång bakom scenen, bar, toaletter och garderober är platsen också perfekt att hyra för speciella arrangemang. Från privata filmvisningar till stora lanseringar, oavsett anledning är Lysverker Scene den perfekta wow-faktorn.

Sommerrovardagsrummen

Ett intimt bibliotek, en trevlig bio och en storslagen scen inspirerad av Hollywoods guldålder, finns bland Sommerrovardagsrummen, som alla är tillgängliga för privat uthyrning. Vi skräddarsyr lokalerna efter dina behov, vare sig du planlägger en mindre samling eller stor fest. Du kan fira med stil, precis efter önskemål.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.