Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stor lokal med utsikt på Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Den stora lokalen "Faith Hope Love" på Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Pond välkomnar dig till Forus-området, mitt i den expansiva internationella affärsmiljön i Stavangerregionen. Här kan du njuta av alla bekvämligheter som ett nytt och framåtblickande hotell har att bjuda på.

Quality Hotel™ Pond 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid, sägs det. I vår restaurang kommer vi servera en stor frukostbuffé med ett stort urval av ekologiska produkter.

Frukosten serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 08.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

 

Quality Hotel™ Start

Reser du tidigt och har bråttom passar en Quality Hotel™ Start frukost perfekt. Du får med dig en frukostpåse med smörgås, frukt och en kopp kaffe eller te som du kan äta när det passar dig. Prata med vår personal för mer information.

Quality Hotel™ Start serveras:

Måndag - fredag: Från 04.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

För våra hotellgäster har vi 20 gratis parkeringsplatser samt två parkeringsplatser för elbil utanför hotellet. Du kan också parkera på Forus parkering som ligger på 5-10 minuters gångavstånd från vårt hotell.

Gym

Träna i vårt nya och fräscha gym. Här finnas både fria vikter och de senaste träningsmaskinerna, inkluderat löpmaskiner. Vill du hellre röra dig ute i friska luften finns Sola Golfklubb och fina promenadområden en liten bit bort. Kontakta receptionen för vägbeskrivning eller karta.

Öppettider:

Måndag - torsdag: Öppet dygnet runt

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Tvättservice

Reser du lätt? Inga problem - vi har tvättservice på hotellet! Lämna din tvätt i receptionen innan kl 08.00 så får du den åter samma dag senast kl. 18.00. För priser, se informationsbladet på rummet.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har fritt trådlöst internet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.