Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. Här finns bland annat ett stort badland, ett lekland med minigolf, klätterbana, leklabyrint och en bollplan. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Quality Hotel i Sarpsborg är vi måna om att vuxna såväl som barn ska få upplevelser som ger minnen för livet. Vi är barnens hotell, med Superland, och konferenshotell med fokus på aktiviteter och upplevelser.

Bara 50 minuter från Oslo

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg, bara 50 minuters biltur från Oslo. Du kan läsa mer om Sarpsborg här.

Cash free

Quality Hotel Sarpsborg är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Barnens hotell

Med barnens upplevelser i centrum är vi stolta över att få vara barnens hotell. Varje helg och varenda dag under de lokala skolloven i norska Østfold är det barnen vi fokuserar på, från frukost till läggdags. Piccolo, alla barns kompis, kommer på besök till frukost och kommer tillbaka igen för lek och bus på kvällen. Vi har barnmeny både till frukost och middag. Det är viktigt att fylla på med energi under aktiva dagar på Superland och Badeland!

Superland och Badeland

På Quality Hotel Sarpsborg väntar Superland, ett aktivitetscenter för både stora och små, där man inte är beroende av bra väder för att ha roligt. Vi har både minigolf, bollhav och labyrint, för att nämna några av alla aktiviteter. I Superland ligger även det 2000 kvadratmeter stora äventyrsbadet Badeland, med flera bassänger, vattenrutschbanor, bubbelpool, virvelkanal och en massa vattenaktiviteter för både vuxna och barn. Inträde till Superland och Badeland köps i tillägg till hotellövernattning.

Upplevelseskonferens

Vi har en konferensavdelning med flexibla rum och modern teknik. Vi har både stora och små, enkla och exklusiva rum. Oavsett om det är en traditionell sammankomst eller ett nyskapande, kreativt möte du ska ha, så kan du ha det hos oss. Vi har avancerad teknik, kompetens och ett dedikerat team. Konferenser där du även får en upplevelse utöver det vanliga står i fokus hos oss.

Restaurang och Brasserie X

I vår restaurang serveras alla hotellets måltider. Det finns också möjlighet att hyra lokalerna för egna arrangemang. Restaurangen är uppdelad i olika rum av varierande storlek, och erbjuder möjligheter för alla tillfällen.

Restaurangkonceptet Brasserie X baseras på goda, okomplicerade och smakrika måltider lagat från grunden. Här möts nordiska mattraditioner och franska brasserietraditioner med en avslappnande stämning.

INSPIRIA Science Center

Ett vetenskapscenter som handlar om kunskap - här kan du leka dig smart! INSPIRIA Science Center är vår närmaste granne och i nyöppnade INSPIRIA Science Café serveras Mat från Hjärtat.

Norges roligaste hotell

Det kanske låter som en liten grej att kallas sig Norges roligaste hotell – men det är en uppgift vi tar på största allvar. Vår vision är att både du som vill leka dig igenom en helg tillsammans med familjen och du som planerar tidernas bästa konferens eller fest ska välja att komma till oss. Vi vill få inspirationen och livsglädjen att bubbla i dig!

Kontakt

  • Bjørnstadveien 20 1712 Sarpsborg , Norge
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Med tåg

Ta tåg till Sarpsborg. Från centrum är det fem minuter med taxi eller buss till hotellet.

Med buss

Hållplats Quality Hotel Sarpsborg ligger precis utanför hotellet. Hit går det buss både från Oslo och från Sarpsborg centrum.

Med taxi

Det tar ca fem minuter med taxi från Sarpsborg centrum. Beställ på Taxisentralen, telefon 02600.

Om Quality Hotel Sarpsborg

Antal hotellrum

260 st - 720 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för över 2000 deltagare

Avstånd flygplats

15 minuter från Moss Lufthavn Rygge

Avstånd kollektivtrafik

Närmaste busshållplats ligger precis utanför hotellet.

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.