Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuters bilväg från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. För familjebesökaren finns Superland och Badeland. Konferensgäster kan mötas i våra moderna lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Mat är viktigt för att både stora och små ska orka med. Vi ger er möjligheten att välja, så att alla hittar något de är sugna på – varje dag.

Frukost

En ordentlig frukost är den bästa starten på dagen. Vi serverar en god och nyttig frukostbuffé varje morgon, med varma våfflor och nystekt omelett - precis som du vill ha den. Frukostbuffén innehåller ett stort urval av både varmt och kallt, müsli, bröd, kaffe och te, grönsaker och frukt, sylt och marmelader. Vi har också ett urval av ekologiska produkter. Barn tycker ibland om att äta en lite annorlunda meny än sina föräldrar, därför har vi en egen barnbuffé både till frukost och middag. Till frukosten kan du exempelvis förse dig med müsli från en leksaksbil. Låter det spännande?

Brasserie X

Restaurangkonceptet Brasserie X baseras på goda, okomplicerade och smakrika måltider lagat från grunden. Här möts nordiska mattraditioner och franska brasserietraditioner med en avslappnande stämning. Hotellets oformella restaurang i nordisk stil skaper en lugn och härlig atmorsfär.

Middag

Vi är noga med att maten bra tillagad, nyttig och välsmakande när du möter den i Restaurang Østfoldstuene. Vi använder färska och sunda råvaror i all vår mat, och tillagar den med kärlek. I Restaurang Østfoldstuene serverar vi både husman och trerätters, och har också en festmeny for dig som vill fira lite extra en kväll. För konferensgäster serverar vi dagens trerätters med mölighet till uppgradering, och vi har en god à la carte-meny for de som önskar det. 

Barnmeny

Barn är hjärtligt välkomna i hela hotellet och självklart finns det även en barnmeny och de flesta helger och lov serverar vi en egen buffé till alla barn.

Bar

I vår bar kan du avsluta kvällen med en god drink eller ett glas vin. Från salongen ser du in till Badeland.

Öppettider

 


Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag: 07.00 - 10.00
Söndag: 07.00 - 10.30

Lunch / smårätter

Måndag - Söndag: 12.00 - 16.00

Middag

Måndag - Fredag: 18.00 - 22.00
Lördag: 17.30 - 21.30

Bar X

Fredag - lördag: 17.00 - 24.00

Boka bord

Välkommen att kontakta oss for mer information och bordsbokning på
+47 69 10 15 55 eller via  q.sarpsborg@choice.no / booking.sarpsborg@choice.no

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.