Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. Här finns bland annat ett stort badland, ett lekland med minigolf, klätterbana, leklabyrint och en bollplan. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Äventyrsbadet Badeland är en 2000 kvadratmeter stor del av Superland. Här finns flera bassänger, vattenrutschbanor, virvelkanal, bubbelpool och en svamp.

Öppet för alla

Badeland är öppet för alla, oavsett om du är övernattande hotellgäst, konferensdeltagare eller om du vill komma på ett besök med vänner och familj över dagen. Biljetter kan köpas som tillägg i hotellövernattingen.

Svampen

Badglädje för stora och små! Det är alltid spännande att springa genom den vattensprutande svampen, eller bara stå still i skyfallet under den.

Space Bowlen

Garanterat pirr i magen! Du åker ner i ett 24 meter långt rör och kommer sedan ut i en ”skål”. Där snurrar du runt några varv innan du ramlar ner i en 1,8 meter djup bassäng, antingen med benen eller med huvudet först. Space Bowlen har en åldersgräns på 9 år.

25-metersbassängen

Vår 25-metersbassäng är 1,6 meter som djupast och har fyra motionsbanor. Två är alltid öppna för dig som vill motionssimma.

Relaxavdelningen

I relaxavdelningen kan du bada i 34 grader varmt vatten, sitta en stund i lugn och ro i ångbastun eller varför inte ta ett svalkande dopp i vår kalla pool? Om föräldrar och barn under tre år vill dra sig undan en stund från de stora bassängerna finns det möjlighet att gömma sig i vår relaxavdelning. Där är tempot lugnare, vattentemperaturen högre och stojet lämnas utanför. Här kan de allra minsta barnen vänja sig vid att vara i vatten, och bara mysa med mamma och pappa. 

Simskola

Badeland erbjuder även simskola för barn upp till 10 år. Våra instruktörer är certifierade genom Norges Svømmeforbund. Läs mer om simskolan här.

Omklädningsrum och skåp

Vi har 600 skåp och använder oss av en ”låsklocka” med RFID-chip, som gör att du kan låsa in dina saker tryggt och smidigt. Klockan är obligatorisk för de som vill använda ett skåp. Kommer ni en familj ihop så köper ni så många klockor som antal skåp ni behöver. Klockan kan du sedan spara och använda nästa gång du besöker Badeland. 

Badelands regler

Vi har 12 års åldersgräns för att vistas i Badeland på egen hand. Vänligen respektera att barn under 12 år behöver ha med sig en vuxen som är över 18 år. Vi har även badvakter som hjälper till att hålla området över uppsikt och ser till att alla som är här är trygga. För att hålla rent och fint ber vi också alla som ska vistas i Badeland att duscha och tvätta både kropp och knopp innan de hoppar ner i vattnet. 

Öppettider

Superland och Badeland

Måndag: 09.00 - 21.00
Tisdag: 06.00 - 21.00
Onsdag: 09.00 - 21.00
Torsdag: 06.00 - 21.00
Fredag: 09.00 - 21.00
Lördag: 09.00 - 21.00
Söndag: 09.00 - 20.00

Cafè Sulten

Måndag - torsdag: 16.00 - 20.00
Fredag: 12.00 - 21.00
Lördag: 11.00 - 21.00
Söndag: 11.00 - 20.00

Superland och Badeland under skollov (i Östfold)

Alla dagar: 09.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser Badeland

Priserna  varierer etter aktivitet og tid. Se prislisten til Superland og Badeland her.

Glömt badkläder?

Besök Superlands badbutik.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.376.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.