Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Olavsgaard Skjetten ,  Norge

Quality Hotel™ Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard är ett konferenshotell i herrgårdsstil, beläget mellan Oslo och Gardermoen. Hotellets läge och moderna konferenslokaler gör det till en naturlig mötesplats för hitresta gäster från hela regionen. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Olavsgaard 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Dagens viktigaste måltid! Välj och vraka bland det stora utbudet på vår frukostbuffé. Det finns även gott om ekologiska alternativ. Frukosten ingår alltid i ditt rumspris.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag: 07.00 - 10.30
Söndag: 08.00 - 10.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

På Quality Hotel Olavsgaard erbjuder vi hotellgym med löpband, multiträningsmaskin och spinningcykel. Vill du hellre ge dig ut i friska luften lånar vi ut cyklar och cykelhjälmar gratis. Vi har också kartor över bra cykelspår- och leder på 5 – 25 km. Trots att vi har nära till kommunikationer och förbindelser finns naturen nära tillhands.

Öppettider - hotellgym

Alla dagar: 05.00 - 23.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Du parkerer gratis när du bor hos oss når du bor hos oss på Quality Hotel Olavsgaard! Vi har ett stort antal platser precis utanför hotellet och du behöver inte tänka på parkeringsbevis. Vi erbjuder också handikapplatser och platser för elbilar.

Tvättservice

Behöver du få dina kläder tvättade? Vi erbjuder tvättservice. Lämna tvätten i receptionen senast kl. 08.30 så får du tillbaka kläderna rena samma eftermiddag. Kontakta oss för mer information. Tvättmaskin och torktumlare finns på hotellet om du vill tvätta på egen hand. Vi säljer tvätt- och sköljmedel i receptionen.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Olavsgaard är husdjur välkomna mot en avgift på 250 NOK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Wifi

Alla Quality Hotel Olavsgaards hotellrum och publika ytor har kostnadsfritt trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Superenkelt!

Övriga tjänster

 • Cykelstig
 • Joggingrunda
 • Utomhusparkering
 • tv
 • Konferenscenter
 • Popcornmaskin
 • Mjukglassmaskin
 • Kaffekokare på vissa rum
 • Restaurang
 • Rökfritt
 • Bar
 • Café

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.006 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.