Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Sugen på 5-15% rabatt på hotellrum - alltid?

Hurra! Nordic Choice Club-medlemmar får alltid 5-15% rabatt på våra hotell. Om du inte är medlem än kan du bli det här och nu. Medlemskapet är fullproppat med förmåner och kostar självklart inte en krona.

  • Gäller för boendeperiod:

    1 jan 2022 - 31 dec 2023

  • Kan bokas:

    1 jan 2022 - 31 dec 2023

Bli medlem i Nordic Choice Club - Få 5-15% rabatt på hotellrum

Du som är medlem i Nordic Choice Club och bokar dina hotellvistelser här hos oss får alltid en lite bättre upplevelse. Du får en rad förmåner OCH 5-15% rabatt på alla hotellrum, alltid. Det betyder billigare rum och såklart bonuspoäng, som ger dig ännu mer.

Är du inte medlem ännu - bli det här! 

Vad innebär medlemspris?

Medlemspris är ett rabatterat pris för alla som är medlemmar i Nordic Choice Club, och som bokar sitt rum på choice.se eller i vår app. Rabatten är alltid 5-15% på ordinarie rumspris och gäller på alla våra hotell, alla årets dagar.

Varför är medlemspriset så bra?

Vi vill göra det ännu mer fördelaktigt för dig att vara medlem hos oss! Inte bara samlar du bonuspoäng på alla bokningar, du är också alltid garanterad 5-15% rabatt på ordinarie pris. Förutom att samla poäng på bokningar så kan du också göra det hos några av våra samarbetspartners. Använd sedan poängen till gratisnätter, semesterresor, hyrbil, presentkort eller välgörenhet. Som medlem får du också en restaurangkupong att använda i hotellets restaurang på våra Clarion Hotel®, Quality Hotel™ och våra fristående hotell.

Hur bokar jag till medlemspris?

  • Sök efter destination eller hotell i rutan nedan.

  • När du hittat ditt hotell, klicka på Välj rum.  

  • Logga in eller bli medlem samtidigt som du gör bokningen.

  • Voilà – nu samlar du bonuspoäng och vet att du alltid får 5-15% bättre pris!

Vill du ha extra rabatt?

Som medlem i Nordic Choice Club får du ytterligare 2% rabatt på Web Price Prepaid-priset här på vår webbsida. Titta efter Club Price Prepaid när du bokar! Betalning sker direkt och kan oftast bokas fram till 2 dagar före ankomst.

Villkor

Medlemspris kan endast bokas av registrerade Nordic Choice Club-medlemmar. Detta kan inte kombineras med andra rabatter eller med förskottsbetald bokning. Medlemspris kan bokas via choice.xx, app, Kundservice och direkt via hotellen, via den här kampanjsidan eller genom ordinär bokning på vår hemsida. Bokningen kan av- och ombokas fram till kl. 16.00 på ankomstdagen för BLUE-medlemmar och fram till kl. 21.00 på ankomstdagen för SILVER-, GOLD och PLATINUM-medlemmar. Wifi ingår på alla hotell. Frukost ingår på alla hotell utom At Six, Comfort Hotel® Xpress-hotellen och Hobo.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.