Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal ligger i natursköna Songdal vid Sognefjorden. Hotellet har en modern konferensavdelning med kapacitet för 530 personer. Här kan du få en perfekt balans mellan kreativa möten och spännande aktiviteter.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Quality Hotel Sogndal hittar du fantastisk mat och något gott att dricka i våra vackra lokaler. Stor middag, privata sällskap, frukost eller lunch - välkommen in!

Eppel Bar och Restaurant

Eppel Bar & Restaurant är den nya restaurangen på Quality Hotel Sogndal. Här får du äta hur mycket du vill av den goda maten som våra otroligt duktiga kockar är kända för. Eppel är också en perfekt mötesplats med en välfylld bar. Vi har naturligtvis ett stort urval av internationella drycker men också ett stort urval av lokala ölsorter från Balder och Ægir. Vi har även flera kaffedrinkar, cocktails, prosecco, mineralvatten och juice – något för alla smaker.

Efter middagen, konferensen eller bara en riktigt lång dag är ni mer än välkomna att koppla av i vår splitternya bar med något gott att dricka. Kom in och koppla av, umgås med vänner och njut av atmosfären.

Vågal Burger and Gin

Med förstklassiga råvaror och fantastiska kockar bjuder vi in dig till en spännande matupplevelse varje dag. Menyn på Vågal Burger and Gin är en dröm för dig som älskar hamburgare. Det finns även klassiska alternativ som biff eller vegetariskt. Här är det härliga lokaler som ger en oformell och trevlig stämning för dig att njuta av din måltid.

La Pergola

Här välkomnas du av italiensk smak och atmosfär. La Pergola är en mysig liten "ristorante" med goda pizzor, spröda sallader, pasta, läckra desserter och vår specialitet: grillade kötträtter. Allt är lagat från grunden med den sanna smaken av Italien.

Måltider

Ska du iväg tidigt? Då ordnar vi gärna en liten "Early Bird"-frukost till dig. Lunch serveras efter begäran men i receptionen kan du alltid hitta några alternativ om du är småhungrig.

Privata sällskap och catering

Konfirmation, bröllop, jubileum eller en privat fest? Vi kan hjälpa dig med att skräddarsy så att det passar dig och dina gäster. Läs mer om våra privata sällskaps- och cateringalternativ här.

Gym och träning

Ta gärna en tur till vår samarbetspartner, Spenst Sogndal - här får våra hotellgäster träna gratis. Alla möjliga redskap för styrke- och konditionsträning hittar du i gymmet som ligger på gatuplan i Kulturhuset, endast några minuters promenad från hotellet. Kom ihåg att hämta ut ett passerkort i hotellets reception.

Fråga oss gärna om träningsmöjligheter i närheten av hotellet. Du kan bland annat spela squash på Idrettsenteret, Campus eller utforska de olika vandringslederna i området.

Kontakt och bordsbokning

Varmt välkommen att kontakta oss på
telefon +47 57 62 77 00 eller via
 q.sogndal@choice.no för mer information och bokning.

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Sommartid 1 juni - 31 augustI
Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 06.30 - 10.30

Eppel Bar

Tisdag - lördag: 19.00 - 24.00

Eppel Restaurant

Måndag: 18.30 - 21.00
Tisdag: 18.30 - 21.00
Onsdag: 18.30 - 21.00
Torsdag: 18.30 - 21.00
Fredag: 18.30 - 21.00
Lördag: 18.30 - 21.00
Söndag: 18.30 - 21.00

Vågal Burger and Gin

Måndag - lördag: 15.00 - 23.00
Söndag: 14.00 - 22.00

Köket stänger 60 minuter före stängning.

La Pergola

Tisdag - lördag: 16.00 - 22.30

Köket stänger 22.00, pizza till 22.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.