Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger inbäddat i en lantlig idyll nära Stavangers flygplats Sola. Hotellet kan ta emot upp till 950 personer och erbjuder det nystartade Brasserie X. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Quality Airport Hotel Stavanger bjuder på en frukostbuffé med många goda, sunda och ekologiska alternativ. Fråga oss så gör vi smoothies och omelett till dig varje morgon. Välkommen till en riktig hotellfrukost!

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Håll dig i form i vårt nya, fräscha gym! Här finns bland annat multigym, crosstrainer, spinningcykel och löpband. Som hotellgäst har du kostnadsfri tillgång till gymmet, dygnet runt, och kommer in med ditt nyckelkort.

Öppettider

Alla dagar dygnet runt.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Busstransfer

Quality Airport Hotel Stavanger har en egen, gratis transferbuss måndag - fredag från hotellet till Heliport och Stavanger flygplats, Sola. Kontakta receptionen för information om tider, avvikelser kan förekomma.

Här hittar du tidtabell för transferbussen. Avvikelser kan förekomma. 

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Airport Stavanger är husdjur välkomna mot en avgift på 250 NOK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Logga bara in på Choice guest, du behöver inget lösenord. Wifi är tillgängligt dygnet runt. Enklare kan det knappast bli.

Quality Hotel™ Start

Quality Hotel™ Start är vår frukost för folk i farten. För en snabb och enkel start på dagen: ta med en kopp kaffe och något lätt att äta innan du lämnar oss. Early Bird serveras i resepsjonen tidigt på morgonkvisten.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.