Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa är ett av Norges största spahotell, bara 40 min från svenska gränsen. Beläget vid havet och med gångavstånd till Sons centrum. Modern och unik arkitektur, perfekt för både familjer, vänner och konferensgrupper. Vi är ett kontantfritt hotell.

Son Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Vi är berömda för att erbjuda en av Norges allra bästa spa-anläggningar och vi gör allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du besöker oss. 

Två våningar och stort utbud

Vårt spa sträcker sig över två våningar. På den första våningen finns pool, flera bastur, kalla och varma källor och en utomhusjacuzzi. På andra våningen väntar Son Magic Circle, ett specialkomponerat spakoncept där du tar hand om dig och njuter av våra faciliteter på egen hand eller i sällskap av någon. Oavsett vad du väljer att ägna tiden åt är vårt mål att se till att du kopplar av och att du kan åka hem med lite lägre axlar och massvis av ny energi. 

Behandlingar för kropp och ansikte

Vi har en bred spameny med behandlingar där du garanterat hittar något som passar dig. Här finns en rad olika ansiktsbehandlingar, body wraps där du får en effektiv kroppsbehandling med massage som följs av en skön stund där du kopplar av inlindad i varmt tyg. Vi erbjuder klassisk masage, aroma-massage, gravidmassage, massage med lavastenar och olika slags bodyscrubs (kroppsskrubber).

Gym och träning i vatten och på land

I vår träningsavdelning erbjuder vi träning i sal och studio. Vi har en rad olika träningsapparater, och våra duktiga instruktörer håller klasser i allt från konditionsträning till yoga. Mest populärt är ändå vår aquashape-klass, där vi drar på baddräkten och tränar i en av poolerna. Se en översikt över vårt träningsschema här. Alla är välkomna och träningen är gratis för hotellets gäster.

Son Magic Circle - vårt eget koncept

Magic Circle är vårt eget spakoncept. Det är en "spa dig själv"-ritual, där du helt enkelt är din egen spabehandlare i våra fantastiska omgivningar på andra våningen. Ritualen tar 90 minuter och med dig in i spaet får du sju Thalionprodukter samt en steg-för-steg guide. Produkterna är utvalda med naturens finaste ingredienser för kropp och ansikte.

Del 1 av Son Magic Circle

Innan du börjar med sparitualen tvättar du kroppen med en duschgel, och ansiktet med ett härligt rengöringsskum för alla hudtyper. När du beger dig in i cirkeln behöver du inte stressa - det här är din egen stund, ta så lång tid på dig som du behöver, känn att du slappnar av. Välj om du vill gå in i den magiska cirkeln genom eller runt vattenfallet. Om du väljer att gå igenom vattenfallet får du samtidigt ett fotbad. Därefter väntar vår eventdusch där du kan pröva alla knappar och få olika typer av strålar. Tredje stationen är ett avkopplande fotbad med fotsalt. Därefter är det dags för en ny dusch med bodyscrub, där döda hudceller skrubbas bort och lämnar huden mjuk och slät. Bege dig därefter in i den finska bastun, som stadigt håller 85 grader. Sitt så länge du orkar i den torra, heta luften.

Del 2 av Son Magic Circle

Sjätte stationen som du möts av är ett Kneipp-bad (uppkallat efter den norska professorn som uppfann kneippbrödet), en kallvattenbehandling där du i makligt tempo går mellan vatten som är 8 och 38 grader. Efter det väntar ett besök i det stilla rummet, ett behagligt rum med sköna bäddar för avkoppling. Efter en stunds vila är det dags för ångbastu med tillhörande ansiktsmask, innan du får ett nytt fotbad och sätter igång blodcirkulationen igen. Nästa steg är Calendarium, ett varmt rum med uppvärmda sittytor. Till sist kommer du till utsiktsbänkarna, där du kan njuta av utsikten över Son-kilen och Oslofjorden. Här hoppas vi att du känner dig utvilad och glad i både kropp och själ. 

Ladda ner

Kontakt och bokning

Kontakta oss vid frågor samt för att boka behandling på telefon +47 64 98 48 00 eller via son.booking@sonspa.no

Son Magic Circle

Måndag: 10.00 - 19.00
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 14.00

Spa - 1:a våningen

Måndag: 07.00 - 20.00
Tisdag: 07.00 - 20.00
Onsdag: 07.00 - 20.00
Torsdag: 07.00 - 20.00
Fredag: 07.00 - 20.00
Lördag: 07.00 - 20.00
Söndag: 07.00 - 19.00

Barntider i poolen

Måndag: 09.00 - 11.00
Tisdag: 09.00 - 11.00
Onsdag: 09.00 - 11.00
Torsdag: 09.00 - 11.00
Fredag: 09.00 - 11.00
Lördag: 09.00 - 11.00
Söndag: 09.00 - 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.