Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa är ett av Norges största spahotell, bara 40 min från svenska gränsen. Beläget vid havet och med gångavstånd till Sons centrum. Upplev den goda atmosfären präglad av maritim historia, på konferens, med kärleken eller med vänner.

Son Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Vill du komma till en plats där du kan njuta av kvalitetstid med din familj och dina nära och kära? Välkommen till Son Spa & Resort.

Ta en paus från vardagen

Många känner igen sig i känslan av att dagarna flyter ihop. Skola och jobb varvas med hetsen att hinna till både det ena och det andra och att egentligen aldrig ha tid att bara sätta sig ner och koppla av på riktigt. När livet känns så är det få saker som är så välgörande som att packa väskan och checka in hos oss en helg. Här känner du dig som hemma - utan alla krav.

Hela familjen

Att tillbringa tid tillsammans med familj och vänner är att skapa minnen och stärka banden och relationen. Hos oss kan ni njuta av vackra omgivningar, sköna avkopplande stunder i vårt spa, god mat, läskande drycker och en rad aktiviteter både inomhus och utomhus. Vad sägs om båtturer, fiskeutflykter, spa, massage eller kajakpaddling? Eller kanske ni bara är sugna på att njuta av den friska havsluften tillsammans och av att känna solen på näsan i utomhusjacuzzin eller på verandan? Mer kravlöst kan det inte bli. 

Kontakta oss

Kontakta oss vid frågor samt för mer information på telefon
+47-64 98 48 00 eller via 
son.booking@choice.no

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.