Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa är ett av Norges största spahotell, bara 40 min från svenska gränsen. Beläget vid havet och med gångavstånd till Sons centrum. Upplev den goda atmosfären präglad av maritim historia, på konferens, med kärleken eller med vänner.

Son Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Vårt 2000 kvadratmeter stora spa erbjuder det senaste inom behandlingar, träning och wellness. Välkommen till oss, precis vid havet och bara 40 minuter från Oslo och en knapp timme från svenska gränsen. 

Anpassat efter dig

Eftersom din hud, precis som du, är unik, anpassar vi våra behandlingar efter dig. Det enda du behöver bestämma dig för är om du vill ha en ansikts- eller kroppsbehandling – eller kanske båda två? Våra duktiga terapeuter anpassar behandlingarna efter dina behov, önskemål och din hudtyp. Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, allt från klassisk massage till bodywraps och bodyscrubbs. Hos oss finns all tid för att varva ner, koppla av och bli bortskämd, så att du kan åka hem med ny energi. Läs mer och låt dig inspireras av vår spabroschyr

Vad är Son Magic Circle?

Magic Circle är vårt eget spakoncept, en härlig och avkopplande "gör det själv spa-rutin". Du är helt enkelt din egen spaterapeut och tar dig igenom våra olika facilieter och områden i den takt du önskar, med hjälp av det specialla spa-kittet vi tagit fram.  Under 90 minuter kan du i den ordningen du önskar ta dig igenom våra olika behandlingsstationer, med hjälp av de sju Declèorprodukter du får i ditt kit och en lättförståelig steg för steg-guide. Vi har valt ut de bästa produkterna med naturens finaste ingredienser, speciellt bra för kropp och ansikte. 

Son Magic Circle - del 1

Son Magic Circle inleds med att du tar en dusch och tvättar av kroppen med duschkrämen och ansiktet med det härliga rengöringsskummet, som passar alla hudtyper. När du börjat med cirkeln är tiden din egen och du behöver inte stressa. Koppla av, släpp det som hänt och var i nuet. Välj om du vill gå in vår magiska cirkel via vattenfallet, eller om du hellre går runt. Därefter kliver du in i eventduschen, där alla knappar bjuder på nya upplevelser. Tredje stationen i den magiska cirkeln är ett avslappande fotbad, där du använder fotsaltet. Därefter kan du ta ännu en dusch och den här gången använda bodyscrubben som tar bort döda hudceller och exfolierar huden och gör den mjuk och len. Efter det beger du dig till den finska bastun, som håller en tempertur på hela 85 grader. 

Son Magic Circle - del 2

Sjätte stationen i ordningen är ett Kneipp-bad (uppkallat efter professorn som uppfann Kneipp-brödet), en kallvatten-behandling där du växlar mellan pooler med temperaturer från 8-28 grader. Därefter besöker du vårt lugna rum, en skön plats där lägger dig och vilar i en skön säng. Efter vilopausen rekommenderar vi att du fortsätter till ångbastun och samtidigt låter den anpassade ansiktsmasken verka. Du avslutar Son Magic Circle med en stund vid utsiktsbänkarna, från vilka du kan njuta av en magisk utsikt över Sonskilen och Oslofjorden. På borden finns flaskor fyllda med serum med aromatiska dofter. Nu hoppas vi att du hunnit koppla av rejält och att du är glad och nöjd i både kropp och själ.

Öppettider

SPA-reception, behandlingar,
Son Magic Circle

Måndag - torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 14.00

Spaavdelingen - 1:a våningen

Måndag - lördag: 07.00 - 20.00

Fredag: 07.00-23.00

Söndag: 07.00 - 19.00 

Barntider i poolen 

Alla dagar: 09.00 - 11.00 

Träning

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Kontakta oss vid frågor samt för att boka behandling på telefon +47-64 98 48 00 eller via son.booking@choice.no

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.