Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Se alla hotell i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel Stavanger är ett personligt hotell med stadens kultur- och nöjesliv inom nära räckhåll. Hotellet har en fantastisk utsikt över fjorden och är rätt ställe för dig som vill ha ett hotell utöver det vanliga.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Är du sugen på att uppleva ännu mer när du är i Stavanger? Ta del av våra bästa tips från våra lokala samarbetspartners. 

Vad händer i Stavanger?

Clarion Hotel Stavanger ligger mitt i stan och du har allt du kan behöva precis utanför dörren. Ta del av vår vackra natur och besök områden som Preikestolen och Flor & Fjære, som är kända för sin skönhet. Vår personal tipsar gärna om det som är bäst i Stavanger just nu. 

Flybussen

Flybussen är det enklaste och billigaste alternativet när du ska ta dig från flygplatsen till Stavanger centrum. Det är också det mest miljövänliga alternativet. Bussen går direkt från Sola Lufthavn och stannar precis utanför hotellet om du säger till chauffören. Köper du tur- och returbiljett på en gång blir det ännu billigare. Vuxen enkel: 100 NOK. Vuxen tur och retur: 150 NOK.

Kongeparken

Kongeparkens upplevelsepark ligger 22 minuter från hotellet med bil. Här kan du göra din egen choklad i Freia Sjokoladefabrikk, köra Norges längsta bobbana på 1000 m, njuta på bondgården eller prova på brandmansyrket på Barnas Brannstasjon. Kongeparken har öppet varje dag från kl. 10.00 till 18.00.

Stavanger Konserthus

Stavanger Konserthus öppnade i september 2012 och har flera stora arrangemang varje år. Vi har flera spännande erbjudanden i samarbete med Stavanger Konserthus. Följ oss på Facebook för uppdateringar.

Region Stavanger

Region Stavanger finns många bra tips om vad som händer i stan, bästa restaurangerna, förslag på utflykter och mycket mer.

Shopping

I centrala Stavanger finns flera butiker och köpcentrum. Du hittar stora kedjor som Mango och H&M, men också små, lokala smultronställen som Sjokoladepiken som säljer handgjorda praliner. Vi hjälper dig gärna hitta rätt!

SF Bio Stavanger

Se de senaste filmerna på SF Kino Stavanger.

Rogaland Teater

Föreställningar för stora och små. Se programmet här.

Folken

Studentföreningen i Stavanger erbjuder flera konserter och teaterföreställningar. Se hela Folkens program här.

Vänligen observera att våra tips kommer från våra samarbetspartners och att öppettider, priser och dylikt kan variera eller ej längre vara aktuella.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.