Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norge

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norge

Mitt i Stavanger ligger Comfort Hotel Square, med sen utcheckning på söndagar och stadens mest spektakulära takterass. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Square 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Hos oss finns varken hovmästare eller guldpläterade kranar, i stället hittar du starka färger, glada människor och Stravangers mest spekatulära takterrass. Vi är annorlunda eftersom vi vågar, kan och vill! Välkommen till oss!

Mitt i Stavanger

Modernt, snyggt och toppenläge i Stavanger - Comfort Hotel Square ger dig valuta för pengarna, på riktigt. Läget kunde inte vara mer mitt i smeten, vägg i vägg med Stavangers butiker och krogar. Flygbussen stannar 300 meter från hotellet. Ta trappan ner och du är bokstavligen mitt i Stavanger. Se alla våra hotell i Stavanger här .

Cash free

Comfort Hotel Square är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Takterrass

Högst upp i byggnaden hittar du Stavangers mest spektakulära takterrass. Här kan du chilla med en kaffe, läsa en bok, köra ett mailrace eller bara käka nåt gott. Maten och drycken köper du i restaurangen eller baren och tar med dig upp till takterrassen. Som gäst har du självklart fri tillgång till terassen och den kan också hyras ut till andra arrangemang. Hör av dig om du är sugen på att bjuda dina gäster på ett event de sent kommer att glömma – med 360 graders utsikt över världens vackraste Stavanger! 

Barception

Vår Barception är en eklektisk, avslappnad bar, restaurang och reception med ett brett utbud. Oavsett om du checkar in på hotellet eller bara slinker in för ett besök har vi allt från fatöl till panini och snacks.

En sund och god frukost

Näring är viktigt. På Comfort hittar du inte några stora, överfyllda frukostbufféer. Vi satsar på ett mindre, men välsmakande urval - med flera goda, ekologiska och näringsrika alternativ. Du kan också ta med dig frukosten. Om du är i Stavanger över helgen så serverar vi dagens viktigaste måltid ända fram till 11.00.

Weekend

Bra kost är viktigt. Det ska vara sunt – och gott. Frukosten kan du ta med ut från hotellet om du vill. På helgerna serverar vi dagens viktigaste måltid lite längre, på lördagar fram till kl. 11.00 och på söndagar till kl. 12.00. Den som vill kan få en äkta engelsk frukost: ägg och bacon.

Sov länge

Nämnde vi att du kan sova så länge du vill på söndagar? (I en dubbelsäng från Duxiana gör man gärna det). Utcheckning klockan 18.00.

Har du läst ända hit är Comfort Hotel Square hotellet för dig i Stavanger. 

Kontakt

  • Løkkeveien 41 4008 Stavanger , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Stavanger bussterminal 

Tåg

Stavanger Sentralbanestasjon  

Från Stavangers flygplats Sola

Flygbussen till Clarion Hotel Stavanger (ca 150 meter från Comfort Hotel Square)

Taxi

Vi rekommenderar Stavanger Taxi,
telefon +47 51 90 90 90

Om Comfort Hotel Square

Antal hotellrum

194 rum - 388 bäddar

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats Sola: 14 km,
ca 20 min

Avstånd lokaltrafik 

Stavanger centralstation (tåg och buss): 900 meter 

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.