Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Værnes Stjördal ,  Norge

  • Restaurang med soffa, stolar och dukade bord med vinglas på Quality Airport Hotel Værnes

Quality Airport Hotel Værnes

Stjördal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes är ett konferenshotell som ligger i Stjørdal centrum. Vi ligger bara 2,5 kilometer från Trondheims flygplats Værnes och 35 minuter från Trondheim centrum, med goda buss- och tågförbindelser. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Restaurang med soffa, stolar och dukade bord med vinglas på Quality Airport Hotel Værnes

God mat och dryck är viktiga element för en lyckad hotellvistelse.

Frukost

Frukosten är dagens viktigste måltid och vi erbjuder en innehållsrik och varierad frukostbuffé så att du får den bästa möjliga starten på dagen.

Lunch - endast vid förfrågan

Vi vågar påstå att vi har regionens bästa lunchbuffé. På bordet hittar du det mesta du kan önska dig, och lite till. Vi vet nämligen att lunchen ska ge våra konferensgäster extra energi och inspiration, och det tar vi med oss i matlagningen. 

Vi erbjuder lunch alla dagar utom söndag.

Restaurang

Ett besök i vår à la carte-restaurang är en perfekt avslutning på en lång konferensdag, eller för en trevlig middag med familjen eller goda vänner. Beställ och betala enkelt med din mobiltelefon.

Bar

Hotellets bar hittar du i lobbyn. Det här är platsen för att koppla av efter en lång dag på jobbet, möta goda vänner för en fördrink innan middagen eller för att bara ta något att dricka.

Q-Zone

Q-Zone är hotellets sociala mötesplats, där våra gäster och förbipasserande kan koppla av och ha det skojigt. Här kan ni samlas runt vårt shuffleboard för en vänskapstävling, eller är ni kanske mer intresserade av en omgång av Foosball? Vi har både och! Låna puck och boll i receptionen. Q-Zone handlar inte bara om spel, vi har också flera behagliga sittgrupper där ni kan sätta er ner och slappna av med en kopp kaffe eller något gott från baren. Du kan också utmana dina näras kunskaper med våra Fuelbox-kort, som har mer än 100 festliga frågor i olika kategorier. Q-Zone ligger i vårt TV-rum, som har öppen spis, på våning 1. Du måste gå förbi receptionen för att komma till baren, men det är bara några få meter. Vår Lounge24 är placerad i Q-Zone.

Quality Hotel Breaks

Behöver du lite påfyllning av energi under dagen? Som konferensgäst hos oss har du fri tillgång till både popcorn och mjukglass med olika sorters strössel.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06:00 - 10:00
Lördag: 06:00 - 10:00
Söndag: 06:00 - 10:30

Varm mat från 06:30.

Á la carte lunch

Endast vid förfrågan.

Måndag - lördag: 11:00 - 17:00
Söndag: -

Á la carte middag

Måndag - lördag: 18:00 - 22:00
Söndag: -

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.