Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard har öppnat igen med modern komfort i historiska omgivningar. Med fantastiskt läge i den arktiska metropolen Longyearbyen, står 88 premiumrum och sviter, restaurang och bar redo att önska dig välkommen till ditt nästa äventyr!

Funken Lodge 5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Funktionærmessen Restaurant på Funken Lodge är tillbaka i full prakt och välkomnar dig till en kulinarisk upplevelse utan dess like. Här kan du njuta av internationella rätter och arktiska specialiteter tillsammans med ett rikt urval av goda drycker.

Där historia möter innovation

Funktionærmessen är Longyearbyens mest historiska matställe, där gruvföretagets anställda intog sina måltider, med en fantastisk utsikt över staden och fjällen runt omkring. Efter renovering 2017 öppnades dörrarna till källaren där personalen står redo att ge exceptionell service och servera kvalitetsråvaror och ingredienser. För köttälskaren blir restaurangen snabbt en favorit, som det enda i staden som serverar långtidsmörad biff och för fisk- och skaldjursälskaren är fusionmenyn fullspäckad med underbara fisk- och skaldjursrätter och arktiska specialiteter. Njut av din nordligaste kulinariska upplevelse i Funktionærmessen Restaurant, där historia möter innovation.

Ett rikt urval av vin och champagne

Vi kan stoltsera med en vinlista med över 300 olika sorter, och i källaren trängs goda årgångsflaskor – särskilt från välrenommerade Bordeaux-producenter. Vi har 15.000 flaskor tillgängligt, och kan fresta med över 70 olika sorter champagne, troligtvis det bredaste och största urvalet som finns i Norge.  

Winemaker's Dinner

Flera gånger om året bjuder vi, i samarbete med kända och framstående vinhus, till Winemaker’s Dinner på Funktionærmessen Restaurant. Vinleverantörer presenterar spännande viner, medan köket serverar läckra rätter som perfekt matchar vinerna. Winemaker's Dinner är populärt bland resenärer och boende, och vi rekommenderar att du skyndar dig att boka så att du inte missar denna unika upplevelse. För bordsbokningar och information om nästa sittning, vänligen kontakta receptionen eller kontakta oss här.

Öppettider Funktionærmessen Restaurant

Måndag: 18.00 - 23.00 
Tisdag: 18.00 - 23.00
Onsdag: 18.00 - 23.00
Torsdag: 18.00 - 23.00
Fredag: 18.00 - 23.00
Lördag: 18.00 - 23.00
Söndag: 18.00 - 23.00

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.