Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Tønsberg Tönsberg ,  Norge

  • Gym och närbild av fria vikter på Quality Hotel Tønsberg i Norge
  • Gym med vikter, pilatesbollar och träningsmaskiner på Quality Hotel Tønsberg i Norge

Quality Hotel™ Tønsberg

Tönsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg är ett modernt familje- och konferenshotell i Tønsberg. Med sitt vackra läge och unika arkitektur smälter hotellet in i den havsnära miljön. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel Tønsberg är ett konferens- och rekreationshotell som kombinerar det bäst av moderna bekvämligheter och tradition i en havsnära miljö. Njut av moderna lokaler, flera restauranger och relaxavdelning med pool.

Belägenhet

Hotellet ligger väl placerat i närheten av restauranger och uteliv, med en härlig utsikt, mitt på bryggan i Tønsberg. Närmsta granne är Foynhagen, som har ett fullspäckat konsertprogram hela sommersäsongen. Här kan du alltså få med dig en rad kända artister och en härlig stämning, och därefter hoppa rätt ner i sängen när sömnen kallar.

Konferenser och event

Hotellet har en toppmodern konferensavdelning med 25 konferenslokaler. Vi kan ta emot totalt 1000 personer. Lokalerna är funktionellt inredda och utrustade med modern konferensutrustning och teknik. Tack vare vårt läge bredvid Oseger kulturhus kan vi hjälpa till att anordna stora mässor, stämmor, kickoffer, fester och andra större event. Läs mer om konferensmöjligheter.

Brasserie X og Bar X

Vi älskar god mat och dryck lika mycket som du gör och erbjuder hela tre restauranger och en bar, däribland restaurangkonceptet Brasserie X, som utgår från goda, okomplicerade och smakrika måltider lagade från grunden. Här möts nordisk mattradition och fransk brasseriekultur i en avslappnad stämning. Hotellets informella restaurang och bar är läckert bågformad över två våningsplan, med fönster från golv till tak. Både Brasserie X och Bar X har vacker panoramautsikt över havet och båtarna på väg in och ut ur Tønsbergs hamn. Välkommen in för smakfulla upplevelser i en vacker, havsnära miljö.

Gym, utomhuspool och relaxavdelning

Quality Hotel Tønsberg är mer än ett konferenshotell. Med gym, relaxavdelning och pool på taket (som är öppen under sommarsäsongen juni till september) finns alla möjligheter för ett lugnt och avkopplande dopp eller ett intensivt träningspass. Använd din rumsnyckel för inträde till gymmet.

Cash free

Quality Hotel Tønsberg är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Ollebukta 3 3126 Tönsberg , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet 

Från Sandefjord flygplats, Torp

Flygbuss eller tåg till Tönsbergs station.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Buss eller tåg till Tönsbergs station.

Om Quality Hotel Tønsberg 

Antal hotellrum

292 st - 575 bäddar

Antal konferenslokaler

25 st - plats för 1000 deltagare 

Avstånd flygplatser

Sandefjord flygplats, Torp: 30 km
Oslo flygplats, Gardermoen: 150 km 

Avstånd lokaltrafik

Tönsbergs station: ca 5 min promenad.

Quality Hotel™

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.