Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Tønsberg Tönsberg ,  Norge

Se alla hotell i Tönsberg, Norge
  • Gym och närbild av fria vikter på Quality Hotel Tønsberg i Norge
  • Gym med vikter, pilatesbollar och träningsmaskiner på Quality Hotel Tønsberg i Norge

Quality Hotel™ Tønsberg

Tönsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg är ett modernt familje- och konferenshotell i Tønsberg. Med sitt vackra läge och unika arkitektur smälter hotellet in i den havsnära miljön. Välkommen för kreativa konferenser och kurser eller avkopplande semester vid kusten.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Tønsberg

Omdöme från TripAdvisor

4
629 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Rekommenderas

den 30 november 2017, Uddevalla, Sverige, Iceman_se

Stannade två nätter. Mycket trevlig personal, kände oss direkt mycket välkomna. God mat och fantastiskt god frukost. Mycket bekvämt rum, även om sängen var i minsta laget. Tyvärr var vädret inte tillr…

Stannade två nätter. Mycket trevlig personal, kände oss direkt mycket välkomna. God mat och fantastiskt god frukost. Mycket bekvämt rum, även om sängen var i minsta laget. Tyvärr var vädret inte tillräckligt bra för att njuta av den trevliga utsikten. Rekommenderas!

Svar från ägaren

den 4 december 2017

Hei Iceman_se, Så flott å høre at du har kost deg under oppholdet ditt hos oss, det er alltid like hyggelig å høre at vi klarer å levere opp til forventningene. Og tusen takk for din anbefaling, det setter vi stor pris på. Vi håper på å se deg igjen ved en senere anledning. Vi ønsker deg en riktig fin desembermåned! :-)

Läs mer
4

Fantastisk frukost

den 30 september 2017, , Lotta E

Rummen är hela och rena. Frukosten var fantastisk, där fanns allt du kunde önska dig. Trevlig och hjälpsam personal. Kul och inspirerande att hotellet är ett trainee-hotell för ungdomar som går hotel…

Rummen är hela och rena. Frukosten var fantastisk, där fanns allt du kunde önska dig. Trevlig och hjälpsam personal. Kul och inspirerande att hotellet är ett trainee-hotell för ungdomar som går hotell och turism programmet på gymnasiet. Det visar på hög standard inom hotellbranschen.

Svar från ägaren

den 2 oktober 2017

Hei Lotta E., Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt besøk hos oss. Vi synes det er så hyggelig å høre at du har hatt det fint og kost deg under oppholdet hos oss. Ønsker deg en fin uke, vi håper på å se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Läs mer
5

Utställning

den 17 september 2017, Tönsberg, Norge, 953ulricab

Mycket trevligt hotell med bra priser. Möjlighet att ha med hund på rummet. Trevligt läge med möjlighet att upptäcka byn till fots. Många restauranger med varierande utbud och priser. Enkelt att nå me…

Mycket trevligt hotell med bra priser. Möjlighet att ha med hund på rummet. Trevligt läge med möjlighet att upptäcka byn till fots. Många restauranger med varierande utbud och priser. Enkelt att nå med bil.

Svar från ägaren

den 18 september 2017

Hei 953ulricab, Tusen takk for flott tilbakemelding og for besøket. Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen! :-)

Läs mer
5

Modernt och fräscht med glad och vänlig personal

den 9 september 2017, Livigno, Italien, eva_lonn

Rummet var fräscht. Dessutom tyst och blev perfekt mörklagt. Uppskattar tillgängliga elkontakter och att kunna släcka hela rummet vid sängen. Lobby och restaurang luftiga, fräscha och moderna. Men vik…

Rummet var fräscht. Dessutom tyst och blev perfekt mörklagt. Uppskattar tillgängliga elkontakter och att kunna släcka hela rummet vid sängen. Lobby och restaurang luftiga, fräscha och moderna. Men viktigast av allt. Personalen var fantastiska. Det kändes som de verkligen trivdes med sina jobb.

Svar från ägaren

den 11 september 2017

Hei eva-lonn, Tusen takk for besøket, og for en utrolig fin tilbakemelding. Vi synes det er så hyggelig å høre at du har hatt det fint hos oss, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning. Ønsker deg en fin uke! :-)

Läs mer
3

Effektivt med bra personal

den 27 augusti 2017, Lund, Sverige, 696ingvark

Lite dyrt för ganska enkla rum och badrum. Badrum har ingen bra lösning för vatten från dusch med vikskärm. Saknar reglering för luftkonditionering. Stor och omfattande frukost. Trevlig buffe till lun…

Lite dyrt för ganska enkla rum och badrum. Badrum har ingen bra lösning för vatten från dusch med vikskärm. Saknar reglering för luftkonditionering. Stor och omfattande frukost. Trevlig buffe till lunch.

Svar från ägaren

den 29 augusti 2017

Hei 696ingvark, Tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, det er hyggelig å høre at du har hatt det fint under besøket og kost deg med vår frokost og lunsj. Tusen takk for besøket, vi håper på å få ønske deg velkommen igjen! :-)

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.