Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® The Edge Tromsö ,  Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsö,  Norge

Välkommen till Clarion Hotel The Edge! Med restaurang Kitchen & Table och mötesplatsen Living Room är hotellet Tromsös nya samlingspunkt med unika konferensmöjligheter - en ny kulturarena i Nordens Paris.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

I vår restaurang Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson, finns alla möjligheter att äta en god måltid i en varm och avslappnad atmosfär. Här möter Tromsö Manhattan. Välkommen till bords!

Frukost

På Clarion Hotel The Edge äter du en hälsosam, god och näringsrik frukost med ett stort utbud av ekologiska produkter, varje morgon. Frukosten är alltid inkluderad i rumspriset.

Fun Dining

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är Clarion Hotels nya restaurangkoncept som kombinerar Manhattans smaker med norska råvaror. Marcus Samuelsson har tidigare öppnat Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post i Göteborg och American Table på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Det nya konceptet, Kitchen & Table, bjuder på en atmosfär av Fun Dining i motsatts till Fine Dining - vi gör det enklare och roligare att äta ute.

After work i Tromsø

Varje fredag arrangerar vi after work på Clarion Hotel The Edge. Vårt Living Room är en levande mötesplats och det perfekta stället att avsluta arbetsveckan på. Med sköna beats från vår dj och passionerade bartendrar som står redo att blanda det du vill ha i glaset har du här en perfekt fredagkväll som i en liten ask.

Fest och event

Du kan även arrangera allt från middagar till stora företagsevent hos oss. Läs mer om event på Clarion Hotel The Edge  .

Skybar i Tromsø

På elfte våningen ligger Clarion Hotel The Edges stolthet: Tromsös enda skybar! Lokalen kan användas till privata evenemang, fester eller möten. Helger när Skybaren inte är reserverad är både trömsöbor, affärsresenärer och turister välkomna att njuta av goda drycker, bra musik och en spektakulär utsikt över stadens tak.

Frukost

Måndag - fredag: 07.00 - 10.00
Lördag - söndag: 07.30 - 11.00

Kitchen & Table Restaurang

Måndag - söndag kl 17:00 - 22:00

Livingroom Bar

Fredag - lördag kl.17:00 - 02:00

SkyBar

Måndag - Torsdag: 14:00 - 00:00
Fredag - Lördag: 14:00 - 01:00
Söndag: 14:00 - 23:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning
på telefon +47 77 66 84 84 eller via tromso@kitchenandtable.no

Boka bord online

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.