Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsö ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsö,  Norge

Med centralt läge mitt i Tromsö ger Comfort Hotel Xpress Tromsø dig ett helt nytt hotellalternativ. Tänk smart, effektivt och det du behöver. Vi kan Tromsö och tipsar om de bästa resturangerna, museérna och upplevelserna. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel® Xpress Tromsø

På Comfort Hotel Xpress sammanstrålar italienska businessmen med finska backpackers, plus ett par isländska rappare, moderna dansare från Ryssland och japanska globetrotters. Vad de har gemensamt? Alla vill uppleva allt som Tromsö kan erbjuda under sin midnattssol. 

Lobby

Låga axlar och soft häng är våra ledord här. Här har vi skippat "herr" och "fru". Vi tycker förnamn funkar bäst. Spana in lobbyshoppen för snacks, frukostpodukter, dryck, enklare maträtter och bra-att-ha-produkter. Dygnet runt-öppen för att göra det så enkelt som möjligt för dig. 

Upptäck Tromsö

Bor du mitt i Tromsö är det nära till allt. Huvudgatan ligger bokstavligt talat runt hörnet, men det finns många andra dolda skatter att upptäcka. Berätta vad du är ute efter, så guidar vi dig dit. Är du sugen på en cykeltur? Låna en av våra cyklar! Här kan du läsa lite mer om Tromsø.

Restaurang

Ett ord: Många. Och du har tur! Vi har många hungriga medarbetare som kan Tromsö som sin egen bakficka och som gärna guidar dig till sina favoritrestauranger, i alla prisklasser och för alla smaklökar. Så oavsett om du är sugen på en hamburgare, fine dining eller lyxiga snacks kommer Tromsö att leverera. 

Barer

En bra bar är mer än bara goda drinkar. Därför har vi en topp tre-lista där vi listar det som händer i stan just den här månaden. Kolla i vår kalender för att ta del av de bästa konserterna, fotbollsmatcherna, showerna och mycket annat. Har du förresten nånsin varit på en fest där solen aldrig går ner? Insta-bilderna du tar här kommer garanterat att kamma hem många likes.  

Under midnattssolen

Ön ligger perfekt belägen i Nordsjön mellan arktiska fjäll, under midnattssol och med norrskenet som granne. Ge dig ut på makalösa skidupplevelser, snösafari, båtturer, upptäcktsfärder och mycket (MYCKET!) mer natur-extravaganza.

Rummen

Comfort Hotel Xpress Tromsø har 192 rum, alla designade för att uppfylla dina hotellbehov, men utan allt det där extra tramset. Smartare, smidigare, och bättre för din plånbok. 

Cash free

Comfort Hotel Xpress Tromsø är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Varmt välkommen till Comfort Hotel Xpress i Tromsø – det perfekta valet för moderna och prismedvetna resenärer! 

Kontakt

  • Grønnegata 35 9008 Tromsö , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Tromsø Taxi

Om Comfort Hotel Xpress Tromsø

Antal hotellrum

192 st - 322 bäddar

Avstånd flygplats

Tromsø Airport: 5,7 km

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats: 1 min

Om Comfort Hotel©

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.355.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.