Tekniska problem med lösenordsbyte

Just nu går det inte att ändra lösenord till din profil på hemsidan. Medan vi jobbar på att fixa problemet är du varmt välkommen att ringa till Kundservice på telefon 0771 666 700 om du behöver byta just lösenord.

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsö ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsö,  Norge

Med centralt läge mitt i Tromsö ger Comfort Hotel Xpress Tromsø dig ett helt nytt hotellalternativ. Tänk smart, effektivt och det du behöver. Vi kan Tromsö och tipsar om de bästa resturangerna, museérna och upplevelserna. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Xpress-frukost

Alla är olika. Några gillar ägg, bacon och hela paketet, medan andra nöjer sig med en coffee-to-go. Vi har därför valt att skippa frukostbuffén. I Barception har vi tagit fram ett härligt urval av frukostalternativ och nymalet Fairtrade-kaffe. Köp det du är sugen på och ta med det upp till rummet, ut på Tromsös gator, eller slå dig ner i vår lobby för att äta, hänga och surfa.

 

Lobbyshop & Barception

I lobbyn hittar du vår Lobbyshop och Barception. Här säljer vi allt från mackor och nötter till cocktails och öl från bryggeriet runt hörnet. Musiken står alltid på i bakgrunden, och vi har en stor tv för alla stora events som pågår runt om i världen. Sofforna och stolarna står klara för dig - slappna av eller ta med dig mötet hit!

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Kommer du med bil rekommenderar vi att du parkerar mot kostnad i ett närliggande parkeringshus.

Dyrevennlig

Hos oss är alla välkomna. Även din hund. Det kostar 250 NOK att ha med hunden in på rummet (och let’s face it – i sängen tillsammans med dig.) Förarhundar får bo här utan extra kostnad. Kontakta oss gärna i förhand så vi kan hitta ett passande rum till er.

Self service station

Alla hatar att köa. Checka in dig själv på våra smarta check-in automater, eller i vår Barception som är bemannat 24/7. The future is here to stay!

Wifi

WiFi to the people! Gratis trådlöst internet finns tillgängligt överallt på hotellet. Välj bara nätverket "Comfort Hotel". Du behöver inget lösenord. Enkelt och bra. The way we like it.

Övriga tjänster

  • Platt-tv
  • tv
  • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.