Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel & Congress Trondheim Trondheim ,  Norge

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Trondheim, beläget i hamnen i centrala Trondheim, är ett av Skandinaviens största kongresshotell med 400 rum och 18 mötesrum. Här hittar du modern design, spännande matkoncept, levande atmosfär och en magisk utsikt över fjorden.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

Innan du checkar in på Clarion Hotel & Congress Trondheim är det kanske något du undrar över. Vi hoppas att du hittar alla svar du behöver här. 

Parkering

Det finns 300 inomhusplatser precis under hotellet. Från parkeringshuset kommer du direkt upp i lobbyn via trappor eller hiss. Parkeringen ägs av Trondheims kommun, och vi kan tyvärr inte erbjuda rabatterade priser på parkering. Pris på parkering är 280 NOK. Obs, vid varje utkörning från garaget ska betalning ske.

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Träning

Vill du träna under ditt besök hos oss? Hotellet ligger alldeles intill träningscentret 3T-Pirbadet. För arbetsresor för företag med avtal hos oss är träningen helt gratis, biljetter hämtas i receptionen. För övriga gäster erbjuder vi ett specialpris på 120 NOK för en dag, biljetter köps direkt på 3T.
Eller varför inte börja dagen med ett dopp i Norgers största inomhuspool? Pirbadet passar både barnfamiljer och motionärer, med bubbelpool och flera bassänger. För våra gäster kostar entrén till Pirbadet endast 120 NOK per person. Biljetter kan köpas i hotellreceptionen. Hotellet har även cyklar för uthyrning och för dig som vill ta en löptur tipsar vi gärna om bra rundor.

Saknar du något?

Vi säljer diverse småartiklar i receptionen som tandborstar, rakhyvlar och sykit. Det finns även en Rema 1000-butik alldeles intill hotellet. Fråga oss i receptionen, vi löser de flesta problem!

Uppgradering

Vill du unna dig det lilla extra? Kanske ett VIP-paket på rummet när du kommer? Beställ VIP till dig själv eller till någon du vill skämma bort via cl.trondheim@choice.no.

Sviter

Firar du något speciellt eller vill du bara ha en vistelse utöver det vanliga? Uppgradera din övernattning till någon av Clarion Hotel Trondheims spektakulära sviter. Kontakta groups.cl.trondheim@choice.no för mer information och förfrågan. 

Ta med kudden hem!

Tycker du att våra stora Clarionkuddarna är sköna? Vi säljer dem i receptionen om du vill ta med en hem eller ge bort i present. Priset är 390 NOK styck.

Vad händer i Trondheim?

Trondheim är en spännande stad med kultur, historiska upplevelser och bra shopping. Läs mer på VisitTrondheims webbsidor eller fråga oss i receptionen. 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 08.00 - 11.00
Early Bird (enklare frukost) från 05.00 alla dagar

Atmosphere - lunchbuffé 

Måndag - fredag: endast på efterfrågan 

Astrum Grill & Raw bar, Skybar

Måndag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag: 18.00 - 01.30
Lördag: 13.30 - 01.30
Söndag: 13.30 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +47 46 89 20 14 eller via astrum.cl.trondheim@choice.no.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.