Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

På Comfort Hotel Trondheim finns inga deluxerum eller sviter. Här har vi snygga rum, helt enkelt. Som Anders Björkén designat för "kungar och troll". Resa eller arbeta? Oavsett resans syfte är vi ett självklart val. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
1100 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Där med Tysk turistgrupp!

den 15 augusti 2019, Bergen, Norge, Pär M

Snabb incheckning av 48 personer genom denna två mycket trevliga tjejer (de borde premieras). Hade lite frågor kring vad vi kunde erbjuda de Tyska gästerna av Trondheim. Snabbt fick vi några bra och f…

Snabb incheckning av 48 personer genom denna två mycket trevliga tjejer (de borde premieras). Hade lite frågor kring vad vi kunde erbjuda de Tyska gästerna av Trondheim. Snabbt fick vi några bra och för mig nya besöksmål! En bra frukost fick vi sedan dagen därpå! Rekommenderar detta hotel gör Er som vill ha god service och centralt boende.
Läs mer
5

Toppenbra och prisvärt

den 6 juli 2019, , 225ingerh

Ligger centralt och bra. Vi gick ca 500 m från tåget till hotellet. Mycket trevlig och vänlig personal. Härlig inredning. Frukosten var mycket bra. Rummet helt OK och tycker verkligen om koncepten at…

Ligger centralt och bra. Vi gick ca 500 m från tåget till hotellet. Mycket trevlig och vänlig personal. Härlig inredning. Frukosten var mycket bra. Rummet helt OK och tycker verkligen om koncepten att man inte städar varje dag. Rent och snyggt. Bor gärna där igen!
Läs mer
5

I hjärtat av Trondheim

den 15 augusti 2018, Luleå, Sverige, ChristinaB2193

Mycket nöjd med detta hotell. Frukosten var mycket bra med mycket gott som inte vanligtvis brukar finnas. Servitör(charmerande) kom till bordet och bjöd på fruktshots. Hörna med tv-spel i lobbyn. God…

Mycket nöjd med detta hotell. Frukosten var mycket bra med mycket gott som inte vanligtvis brukar finnas. Servitör(charmerande) kom till bordet och bjöd på fruktshots. Hörna med tv-spel i lobbyn. God service i receptionen. De mötte upp på alla våra behov och önskemål. Ser i ett tidigare omdömen kritik mot glasdörr till badrummet bredvid ena sängen. Såg inte det som ett problem. Dörren är inte genomskinlig och allt är mycket fräscht.

Svar från ägaren

den 10 november 2018

Hej Christina! Så fina kommentarer, vi blir glada när vi ser att du haft det så bra hos oss och att du satt pris på servicen! VI hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart igen :) Ha det gott!

Läs mer
5

Fräscht hotell

den 14 augusti 2018, Östersund, Sverige, ernajulia

Fräscht och modernt hotell med enkla och trivsamma rum. Inredning känns snygg och hotellet håller överlag en hög standard känns det som. Frukosten var toppen och frukostvärdinnan tog omhand om alla fr…

Fräscht och modernt hotell med enkla och trivsamma rum. Inredning känns snygg och hotellet håller överlag en hög standard känns det som. Frukosten var toppen och frukostvärdinnan tog omhand om alla frukostgäster och bjöd på vitaminshots mm. Supernöjd med vistelsen om kommer helt klart att återvända hit!

Svar från ägaren

den 10 november 2018

Hej och tusen tack för din fantastiska feedback! Härligt att se att du varit så nöjd med ditt besök, vi ses vid nästa :) Ha det gott.

Läs mer
2

Vem vill kissa för öppen ridå?

den 13 augusti 2018, Gävle, Sverige, 138suzanner

Inte ens det centrala läget, sköna sängarna, tysta rummen och trevliga personalen väger upp att man har en skjutdörr i glas till toalett/dusch. Inte det minsta privat. Är man två som delar rum måste m…

Inte ens det centrala läget, sköna sängarna, tysta rummen och trevliga personalen väger upp att man har en skjutdörr i glas till toalett/dusch. Inte det minsta privat. Är man två som delar rum måste man tåla stor intimitet och vara beredd på att väckas av lyse i ansiktet mitt i natten om den andre ska på toa. VEM har designat detta och tycker det är ok?

Svar från ägaren

den 10 november 2018

Hej Suzanne och tack för din feedback! Vi skall byta ut våra badrumsdörrar inom snar framtid och hoppas allt det positiva du nämner skall locka dig tillbaka till oss för att se hur resultatet blir :) Ha en fin dag vidare.

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.378.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.