Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama är ett modernt konferenshotell 7 km söder om Trondheim. Med en flexibel konferensavdelning och shoppingcentret City Syd som granne är du garanterad en effektiv vistelse. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Quality Hotel Panorama Trondheim, ett konferenshotell med en varm och inbjudande atmosfär.

Nära Trondheim & gratis parkering

Hotellet ligger vid motorvägen intill Trondheim, bara 7 km söder om stadskärnan. Vi har gratis parkering och goda bussförbindelser, men du behöver inte ta dig till centrum för upplevelser och nöjen. När Panorama byggdes på 80-talet stod hotellet nästan ensamt på Tiller, men nu är hotellet omringat av spännande aktivitetsmöjligheter for stora och små, med både shopping- och vandringsmöjligheter.

Flexibla möten & konferenser

Vi har nio flexibla konferens- och mötesrum i olika storlekar, och har plats för upptill 270 personer i vår största lokal. Vår tillmötesgående personal finns till hands för förberedelser vid olika arrangemang och möten, och hjälper till om problem skulle uppstå.  Du kan vara säker på att ditt arrangemang är i trygga händer, och istället fokusera på ert viktiga möte. Läs mer om våra konferensmöjligheter här.

Cash free

Quality Hotel Panorama är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Mat & dryck

Vi vet att konferenser kan vara krävande och vi kan därför hjälpa till med en pausmeny bestående av kaffe, te, frukt, kakor, popcorn och glass för snabb påfyllning av energi. Vi har många möjligheter för er att umgås innan eller efter konferensen; Vad sägs om en vinprovning, en golfrunda eller ett besök på Granåsen Skidanläggning? Vi finns till hands för att hitta en aktivitet som passar er. 

Upptäck Trondheim

Vill du se mer av stan när du är i Trondheim? Läs mer här.

Barnens hotell

Under sommaren har barnen en egen incheckning på Panorama och alla som vill kan ta sig an resbusen som löper runt hotellet. Kanske får ni tips på roliga uppleveler i Trondheim längs vägen.

Kontakt

  • Ivar Lykkes vei 1(Trondheim syd) 7075 Tiller , Norge
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Tronheim centralstation. Gå fem minuter till busshållplatsen "Olav Tryggvasons gate 1" och ta buss 1 till Tillerterminalen.

Buss

Metrobuss 1 går igenom Trondheim centrum ungefär var 10:e minut. Kliv av vid Tillerterminalen som ligger precis vid hotellet.

Från Trondheims flygplats, Værnes

Flygbuss till Nidarosdomen. Byt till metrobuss 1 och åk till Tillerterminalen som ligger precis vid hotellet. Alternativt flygbuss till Lerkendal och sedan taxi.

Taxi

Vi rekommenderar Norgestaxi,
telefon +47 08000 eller Trøndertaxi,
telefon  +47 07373

Om Quality Hotel Panorama, Trondheim

Antal hotellrum

127 st - 200 bäddar

Antal konferenslokaler

9 st - plats för 270 deltagare

Avstånd flygplats

Trondheims flygplats, Værnes: 37,6 km, ca 35 min med bil

Avstånd Trondheims centralstation 

11,2 km - 14 min med bil

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters
2.564.411.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.